- 430
Chtěl bych se zeptat, jestli jste někdo už řešil problém s příjmem FM signálu. Od novoty od 12.2015 mi neustále poškrtává rádio. V servise několikrát přehrávali softvér, ale bohužel to nepomohlo. Už jsem jel asi v pěti Mazdách 6 a ve všech hrálo rádio čistě. Jediný rozdíl byl v tom, že půjčená auta neměla BOSE, jako já. Společně s tím mám problém s položkou OBLÍBENÉ- pro uložení rádiových stanic. U všech předchozích aut jsem si uložil např. Impuls a kdykoli jsem jej potom zvolil, rádio si našlo nejlepší frekvenci a hrálo. Bohužel u mé Mazdy 6 to funguje tak, že pokud uložím Impuls např. na pásmu 92,1 do oblíbených a když potom zvolím Impuls někde mimo dosah této frekvence, tak se rádio nepřeladí na silnější signál a jen škvrčí. Jen v mém okolí jsou 4 frekvence Impulsu, všechny mám v oblíbených (takže mám v oblíbených 4x pod sebou Impuls) a pak mi funguje RDS mezi těmito 4 uloženými frekvencemi. Není problém uložit další "Impuls" se stejnou již uloženou frekvencí! Už jsem z toho zoufalý. Mazda si s tím neví rady a já jen jezdím do servisu. Budu opravdu vděčný za jakýkoliv tip ať již ohledně špatného příjmu signálu, tak ohledně špatně fungující položky oblíbené.
V servise mi měnili zesilovač antény za jiný ( pod plastem 5 dveří nahoře), ale nic se nezměnilo. Sám mám pocit a tvrdím to od začátku, že bude špatné rádio- modul, ale může to být cokoli. Mazda ČR samozřejmě neuhradí nic, pokud servis neprokáže, že toto je ten špatný díl. Diagnostika mlčí . Prý modul stojí 60.000,-Kč. Bohužel mám auto na firmu, takže pro mě 30- denní reklmační lhůta neplatí. Měsíc servis čeká na odpověď programátorů z německa...
V servise mi měnili zesilovač antény za jiný ( pod plastem 5 dveří nahoře), ale nic se nezměnilo. Sám mám pocit a tvrdím to od začátku, že bude špatné rádio- modul, ale může to být cokoli. Mazda ČR samozřejmě neuhradí nic, pokud servis neprokáže, že toto je ten špatný díl. Diagnostika mlčí . Prý modul stojí 60.000,-Kč. Bohužel mám auto na firmu, takže pro mě 30- denní reklmační lhůta neplatí. Měsíc servis čeká na odpověď programátorů z německa...