Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak to je naprostá paráda! Bylo mi ctí a potěšením připravovat na sezonu takovou krasavici...taky jsme se bavili o spotřebě, tak jsem zmonitoroval cestu domů - ze Strahova do Strakonic - téměř celou cestu na tempomat a spotřeba 7,0. (ale možná je to tím jak to @Natural navoskoval a byl hrozně malej odpor vzduchu )
Ahoj, tak predelame havko na 0% spoluucast, ne?HAV spoluúčast 5000 Kč, takže to akorát tak nějak vychází. Cena mě zajímá, protože bych eventuálně rád už teda vyměnil obě přední, nemá cenu shánět jednu T001 a mít na druhé poloviční vzorek. Ale třeba na to dojde.
Dík za nabídku, už jsem měl na minulém autě, ale nebourám zase tak často. Pilotuje vesměs OK-EAS a jiné dva Beechjety. Ostatně je tu taky pod nickem Vajco.Ahoj, tak predelame havko na 0% spoluucast, ne?
btw: Svagr dela v TimeAiru? Co tam dela? Nebo jak se jmenuje...
taky všem díky za bohatou účast, průběžně celkem 20 fešných vozidel, několik nových tváří a jako vždy "skvělý" catering :-/
Zobrazit přílohu 5323 Zobrazit přílohu 5324 Zobrazit přílohu 5325 Zobrazit přílohu 5326
...taky jsme se bavili o spotřebě, tak jsem zmonitoroval cestu domů - ze Strahova do Strakonic - téměř celou cestu na tempomat a spotřeba 7,0. (ale možná je to tím jak to @Natural navoskoval a byl hrozně malej odpor vzduchu )
Si ještě porovnejte průměrnou
Dík za nabídku, už jsem měl na minulém autě, ale nebourám zase tak často. Pilotuje vesměs OK-EAS a jiné dva Beechjety. Ostatně je tu taky pod nickem Vajco.
No, musím přiznat, že skoro celá dálnice směrem k nám je průjezdná jen v jednom pruhu a omezená na 80. Tak jsem jel nalepenej na tempomat na auto přede mnou, který jelo celou cestu tak 100-105. Ale jinak ten vosk tomu určitě pomohlNic se porovnávat nebude... Průměrná už je smazaná.
Pro nas laiky - co znamena, kdyz je pneumatika turisticka/touring?... turistická Turanza T001 ...
Střední třída, zaměřeno na malou spotřebu a dlouhý dojezd, ne na nejlepší jízdní vlastnosti.Pro nas laiky - co znamena, kdyz je pneumatika turisticka/touring?