- 5 965
Dle mapy.cz to mám ode dveří k bráně parkoviště 140km a prý 1h 47min, ale to trochu stáhnu...
Tak jsem se o tolik nesek’
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dle mapy.cz to mám ode dveří k bráně parkoviště 140km a prý 1h 47min, ale to trochu stáhnu...
Jednak aby mohli přijet i lufťáci z chalup a druhak i protože Robin zpravidla celý den někoho voskuje. Snad se mimopražští nebudou večer bátJaký důvod je Časově se scházet až v 17h .
Ok. PochopilJednak aby mohli přijet i lufťáci z chalup a druhak i protože Robin zpravidla celý den někoho voskuje. Snad se mimopražští nebudou večer bátKdyžtak jim dáme propisku, že byli šikovní a nebáli se ,-)
P.S.: počasí je samo sebou objednané https://www.yr.no/place/Czech_Republic/Prague/Prague/long.html
Ahojte,
pojďme se zase potkat v neděli 29.10. na střeše ................ Kdo přijede poprvé, ať si napíš o telefon na někoho z nás, rádi vás budeme navigovat.
Pokec, kafe, LEDkování, podložky pod SPZ, propisky, výměna informací, bezva parta ,-)
Těšíme se na vás s @Natural
ZMĚNA:
POZOR ZMĚNA !
Z DŮVODU ZMĚNY PROVOZU A ZVÝŠENÉ NÁVŠTĚVNOSTI STŘECHY OC CHODOV PŘESUNUJEME MÍSTO KONÁNÍ SRAZU 29.10. NA STŘECHU OC ČERNÝ MOST V PARKHAUSU S VJEZDEM Z BRYKSOVY ULICE. ŠIPKAMI A KOLEČKEM JE OZNAČENO MÍSTO SRAZU NA STŘEŠE PARKOVACÍHO DOMU.
Vitus
Zobrazit přílohu 11461
Taky jsem ze Stodulek![]()
Taky se prijedu podivat...cca za 40 minut...date vedet kde teda budete?Už jsem na cestě a co přímo na parkovišti ccm Jak je ta expres myčka?
Nazdar, je to tu katastrofaZa 20 minut jsme tam s Robinem, tak neco vymyslime
Je tu totálně plno.Nazdar, je to tu katastrofakde vas najdrm?
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
Jsme dole v zeleném -1 zóna BJe tu totálně plno.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk