Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To bych uvital,nechces dorazit tuto nedeli na sraz do Ostravy...?Je možná také hromadná deaktivace i-Stopu...
noo a taky naplnit žaludky,víš jak to je semnoupřikládněl bych se k místu ne moc vzdálenému OC CHodov, kde je možné si dát kafe.
Letiště Mimoň !vzhledem k tomu, že se otevřela v plné síle i druhá budova OC Chodov (bývalá Černá růže), bylo minulou neděli a včera taky i na střeše naprosto plno. Zvažuju, že bychom srazovací místo přesunuli někam jinam - návrhy a nápady jsou vítány !
Taky jsem ze StodulekČerný most? Dál to z Prahy snad ani mít nemůžu Jedu ze stodůlek. Aspoň je příležitost se projet
Ok, tohle jsi vyhrálja jezdim 2x tydne na Stodulky z Hostivare
Ja se rad vozim...ale nerad sedim v auteKluci nebrecte, ja jezdim 2x tydne na Stodulky z Hostivare. Na to ty auta jsou, abychom se svezli ne?
Tak je pravda, že to mám také o kousek dál než na Chodov, ale za mě dobrý...Taky jsem ze Stodulek