Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Cau Honzo, v listopadu to neklaplo. Domluvime se na repete na pevne datum v kvetnu / cervnu kdy by se dal udelat nastrik podvozku a dutin ? Mozna uz nekde bude koroze....Ahoj lidi.Omlouvám se za mojí neaktivitu. Jednak byla způsobena zdravotními komplikacemi, zadruhé zkouškovým obdobím a hlavní důvod proč jsem si nedokázal udělat na nikoho a na nic čas je opravdu urgetní rekonstrukce dílny,kterou navíc navštívil i nezvaný zákazník,který si odnesl pár důležitých věcí.Bohužel se zřejmě jednalo o človíčka který vlastní mazdu. Dokud dílnu nedám dokupy,tak nemohu sloužit....
Aktuálně dodělávám resty co mi tímto vznikli u stálých zákazníků i když práce venku v blátě na nájezdech je trochu obtížná. Není to žádná moje omluva, ale snažím se uspokojit všechny a všechno i když to teď prostě nejde.
K otázkám ohledně telefoního čísla:
1) číslo mi bylo operátorem zrušeno (co byli u mě v průběhu října,tak možná ví proč se na mě snesly mračna od operátora)
2) budu zřizovat speciální číslo pro zákazníky (bude zveřejněno během prvního čtvrtletí příštího roku),protože to staré osobní číslo se rozneslo takovým stylem, i když jsem výslovně žádal aby se tak nedělo, že pokud vám 3x do týdne volají lidé (a teď bez srandy) i mezi 2:00-4:00 ráno aby s zeptali jak mají vyměnit brzdovku,nastavit rozvody,nebo že potřebuj odtah auta co jim zrovna stojí na jižní spojce a to i jiná auta než mazdy,tak nové soukromé číslo opravdu již dávat nehodlám
Abych ale nebyl poslem samých negativních zpráv, tak pro příští rok jsem si pro ty z vás kteří o to budou mít zájem připravil možnost oficiálního zapsání údržby do elektronické servisní knížky, rozšíený sortiment brzd a brzdového sportovního příslušenství, a jen co bude rekonstrukce ukonce,tak snad i trochu pohodlnější a příjemnější posezení......
Zatím všem přeji hezké prožití Vánoc
Jen tak ze zvedavosti - i neco s homologaci?... rozšíený sortiment brzd a brzdového sportovního příslušenství ...
Ano, i s homologací pro běžný provozJen tak ze zvedavosti - i neco s homologaci?
Jak jsem řek,tak to i dávám... Vyštrachal jsem stařičkou Nokii (Véééčkovou :shy a super žůžo dobíjecí karta taky v šuplíku. Takže tady je telefonní číslo na kterym mě zastihnete ohledně domlouvání a pomlouvání.... Pokud by se telefon hlásil jako mrtví,tak nezoufejte, protože nejspíš jen ta 9 let stará a pořád originální baterka se zrovna vybila.. A proto v takovém případě pište vzkazy sem nebo ideálně mě do soukromejch zpráv na klanu (když jsem na netu,tak jsem i poblíž kalendáře).
TEL: 603 349 719
Ahoj, napiš mi interku, tam to domluvímečau Honzo,
taky potřebuji výměnu brd a tak bych rád radu a možnosti !? mám zavolat nebo stíháš komunikovat tady na netu !?
díky
Taky jsem rád že jsem poznal dalšího mazďáka. Co ty nohy, svítí to dost nebo je potřeba přidat na záři?Tak se mi vyplatilo jet 160km k @Max6.
Výstřik dutin, výměna znaku na kufru za evil, osvětlení nohou a další drobnosti.
Co dodat. Pěkný pondělí a 5h.jizdy v Magdičce.