Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tak to si hodně věříš, hádám že půl hodinu budeš šaškovat na jednom disku jenom se šmirglem a to je optimistickej čas aby to bylo před tmelem připravenéza půl hodiny není co dělat
no pročítal jsem ten odkaz a nic těžkýho to nebude ale piplačka určitě. brousit ty záhyby třeba na šrouby to bude celkem voser. ve finále možná dvojku ušetříš ale já bych se na to krajcvajcTo byl samozřejmě vtip, proto tam byl smajlík.
taky mě to čeká, chci to stihnout o zimní pauze. když tam dovezu obuté disky na gumách co chci stejně vyhodit, sundají si to tam ? a ještě dotaz na barvu, dávals klasiku stříbrnou nebo nějaký odstín. hraju si s myšlenkou, že tam dám něco mezi stříbrnou a černou, nějakou šedou granitovou metalízu. díkesPotvrzuju vyse uvedene. V Rogi velka spokojenost! Doba repase (chemické odlakování, mechanická oprava disků, lakování) cca. 3 týdny, cena 850Kč/ks + státní výpalné
Sent from my iPhone using Tapatalk