Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Auto dostávalo pořádně za uši a byla zkroucená hlava.A v čem je problém, to už se ví?
tak držím palce ať ti to šlapeUž se to blíží..zase jsme o kousek dni D...hlava dotáhlá, rozvody připravené..ted už jen zbytečnosti..egr,sání, zavřít víko, a doplnit tekutiny
Zobrazit přílohu 29561 Zobrazit přílohu 29562
a rok výroby auta ?300000 km
Teď to budeš mít hotové a je pak už jedno, ze nemáš 2015Skoda ze nemam rok 2015
Ano, tak jest...Teď to budeš mít hotové a je pak už jedno, ze nemáš 2015
TO: shr3k , chápu dobre ze jsi teď na dílně ve Zlíně ? Já teď dávám kavicku a koukám na krásu Gotvaldova eee pardon Zlína
budeš tam o kolem 13:00 ? Tak nějak se tam i zastavím pro mou kočandu, dej mi tam na ni pozor. Chtěl jsem, aby se podívali i na zadní uložení, nebo brzdy, tlumiče nevím co vlastně, ale když mi to Davo prodávali říkali ze jen vzadu je něco prdle manžela bo co já vím. :-(Ano, tak jest...
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
No myslím, ze by jsme měli celý večer o čem mluvit, to by nezůstalo jen u kafčaŠkoda že jedu do Zlína až navečer to by bylo kafčo
No shr3kNo je fakt..ale kdo by nás odvezl když ty Mazdy jsou v servisu
Já tomu taky teď dost šlapu na krk a dostal jsem se dle pp. na 7,6 L/100km, jak jsi na tom Ty ?? Mám to jako dlouhodobou počítání z cca 3600km, ale mám tam cca 1700km s karou a na ni skútra.DNes jsme poprvé trochu šlápl na plyn..ještě jsme opatrný..ale i tak prostě mi to nedalo a když se předemnou courala octavka...ja proste musel trochu šlápnout....krásný pocit to byl...což mi připomíná...měním podpis...konečně můžu přiznat svý koníky