• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Sportovní doplňky na CX-3 - výfuky, sport packet... atd.

• Vlákno založil Vlákno založil Makyn
  • Datum založení Datum založení
Ja už na ten diel čakám od 5.9 ...dnes som tam volal budúci týždeň do stredy to mám doma

Prosím Vás za aký čas Vám prišiel ten deflektor na kapotu-ja som ho objednal 15-ho a zatiaľ nič a to už mi poslali dotazník spokojnosti zákazníka...?:eek:
Čekal jsem měsíc než dorazil.

Přátelé jde udělat s G120 ...G150 ? Dekuji

Jde. A jde udělat i G165 a když se zadaří tak i víc :)

Má to @romin, tak se ho poptej ;). Počítám, že ta sranda vyjde něco kolem 10tis a spousta programování :D, ale to by zase nejlíp věděl @Max6, ten to dělal

Řekl bych, že motor je stejný akorát je jiná(upravená) ŘJ u tech dvou verzí.Takže to asi nebude problém pro motor a měl by to s přehledem vydržet ne ?

Tak to by mě také zajímalo, mít tak alespoň 130kW. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tak na to zapomeň, to je naprosto nesmyslný číslo u cy3 - pokud neuděláš další úpravy na motoru za dost velký peníze
Ostatní prosím neplést si to s M3BM/BN nebo GJ/GL

Poslední úprava:
Přátelé jde udělat s G120 ...G150 ? Dekuji
G150 je reálný, jen origo g150 u cx3 má 150PS na motoru, ale na kolech má míň.
Udělat na CX3 G165 (jako 165wPS na kolech) je trošku problém a chce to poupravit sání a i výfuk -cx3 má v originále užší výfukový potrubí než třeba M3BM/BN

Poslední úprava:
G150 je reálný, jen origo g150 u cx3 má 150PS na motoru, ale na kolech má míň.
Udělat na CX3 G165 (jako 165wPS na kolech) je trošku problém a chce to poupravit sání a i výfuk -cx3 má v originále užší výfukový potrubí než třeba M3BM/BN
Dik... kroutak zustava stejny jak u g120 204 nm ze ? Tak tim padem si pouze zvysim spotrebu nez-li vykon !

Back