Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Oni tam majú dodacie doby 3-5 dni ..v skutočnosti je to 21-30 dni ...už som ich na to upozornil ...vraj je to serveromĎakujem,to mi odľahlo už som sa bál,že na mňa zabudli
Do patku by mi od nich mel prijit front strut bar za necelych 3000czk...Skoda ze nedelaji rear sway barDívu se na speedline na M3
Čekal jsem měsíc než dorazil.Prosím Vás za aký čas Vám prišiel ten deflektor na kapotu-ja som ho objednal 15-ho a zatiaľ nič a to už mi poslali dotazník spokojnosti zákazníka...?
Ale jsem v Mazdě bez záruky viď ? Je tam citelny rozdil mezi 120 a 150 ? DekujiJde. A jde udělat i G165 a když se zadaří tak i víc
Oka diiiikMá to @romin, tak se ho poptej
Urcite mel !Řekl bych, že motor je stejný akorát je jiná(upravená) ŘJ u tech dvou verzí.Takže to asi nebude problém pro motor a měl by to s přehledem vydržet ne ?
SuperAle 10K se mi zdá moc. Pokud to jde, tak bych jel radši asi sem. Tedy až budou mít akci.
Tak na to zapomeň, to je naprosto nesmyslný číslo u cy3 - pokud neuděláš další úpravy na motoru za dost velký penízeTak to by mě také zajímalo, mít tak alespoň 130kW.
G150 je reálný, jen origo g150 u cx3 má 150PS na motoru, ale na kolech má míň.Přátelé jde udělat s G120 ...G150 ? Dekuji
Dik... kroutak zustava stejny jak u g120 204 nm ze ? Tak tim padem si pouze zvysim spotrebu nez-li vykon !G150 je reálný, jen origo g150 u cx3 má 150PS na motoru, ale na kolech má míň.
Udělat na CX3 G165 (jako 165wPS na kolech) je trošku problém a chce to poupravit sání a i výfuk -cx3 má v originále užší výfukový potrubí než třeba M3BM/BN