- 3 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na čo slúžia tie blbinky ? Kam sa montujú ?Ďalšia “blbinka” pre cx-3 Zobrazit přílohu 11694 Zobrazit přílohu 11695
Zaujimave , ked na Tvojich fotkach prší, aj u nas prší. Ked svieti slnko na tvojich fotkách , aj u nás svieti slnko....
To počasie bude tým že nebývame ďaleko od seba lišty som kupoval na ebay..Zaujimave , ked na Tvojich fotkach prší, aj u nas prší. Ked svieti slnko na tvojich fotkách , aj u nás svieti slnko....
Tak tieto blbinky fakt pridávajú + body na dizajne CX3. Mne sa to páči, dobrá kúpa, ak si ich nekupoval u HaH KE.
No a ked ťa to prestane baviť s CX3, mi ju ponúkneš na predaj a možno ju kúpim pre svoju manželkuTo počasie bude tým že nebývame ďaleko od seba lišty som kupoval na ebay..
Body kit KUROI mám objednaný treba počkať ..zatiaľ všetko pomali dávam dokopy ..podvozok som už dal nižšie ..interiér a milión drobnosti ma ešte čaká.
Prečo máš takú zlu krv na HaH Kosice ?
Nooooo ja z servismi problémi nemávam aj tam pracujú len ľudia a ja som “slušný” chlapec čiže problémi nepredpokladámNo a ked ťa to prestane baviť s CX3, mi ju ponúkneš na predaj a možno ju kúpim pre svoju manželku
Mazda Košice, keď tam pojdeš 1-2x na servis , už sa pýtať nebudeš
Hmm..ty lišty jsou parádní,taky by se mě líbily. Kdyby náhodou někdo objednával,taky bych jedny bralĎalšia “blbinka” pre cx-3 Zobrazit přílohu 11694 Zobrazit přílohu 11695
Toto je leštený hliník,vetsinou kupujem veci 2x ale toto konkrétne ostalo len pri jednom kuseHmm..ty lišty jsou parádní,taky by se mě líbily. Kdyby náhodou někdo objednával,taky bych jedny bral
Z jakého materiálu jsou? Chromovaný plast či leštěný hlinik?
Tak to je škoda,hned by našly jiného majitele Vypadají suprově.Z montáží asi taky žádný problém a sedly jak pr... na hrnec.Toto je leštený hliník,vetsinou kupujem veci 2x ale toto konkrétne ostalo len pri jednom kuse
Z montážou treba opatrne ...aj mne “utiekli” na jednej strane asi o 3mm je lepšie nalepiť najprv vrchnú stranu a potom spodnú ..ináč to nesedí na 100%Tak to je škoda,hned by našly jiného majitele Vypadají suprově.Z montáží asi taky žádný problém a sedly jak pr... na hrnec.
Ja som znižoval a priznám sa že som neobjavil nikde pružiny ktoré by “nadvihli” autoAhojte , myslite ze sa da cx3 aj podvihnut? Myslim zvysit podvozok?
Ano dá. Buď se dělají podložky a nebo jsou kompletně stavitelný podvozky který auto umí zvýšit i snížit zároveň.Ahojte , myslite ze sa da cx3 aj podvihnut? Myslim zvysit podvozok?
Konečně někdo kdo nesnižuje crossover, to mi přijde trochu proti logice...Ahojte , myslite ze sa da cx3 aj podvihnut? Myslim zvysit podvozok?
V plastu by to zimu asi neprežiloToto je leštený hliník,vetsinou kupujem veci 2x ale toto konkrétne ostalo len pri jednom kuse
Ano už jsem viděl i pár kombíků na zadek zvedlich. Nevim jaký materiál, ale nějaké Ocelové kostky, jako nástavce na tlumiče cca 30-50 mm.Ano dá. Buď se dělají podložky a nebo jsou kompletně stavitelný podvozky který auto umí zvýšit i snížit zároveň.
Aktualne oficialne info:Konečně někdo kdo nesnižuje crossover, to mi přijde trochu proti logice...