Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Milda6...z tým plne súhlasím čo si napísal ..hlavne z slovami : k čomu sa auto používa a v akých podmienkach ...preto som ja osobne šiel dole z ťažiskom,jazdím veľa po horských cestách plných zákrut a vracačiek jednoducho tam to treba,samozrejme ak niekto auto používa viac do terénu je jasne že chce ísť z výškou hore,ja osobne viem porovnať cx-3 len pred a po znížení.Bezpečná jízda je velký pojem.
Taky záleží k Čemu se auto používá a v jakých podmínkách.
Každý auto z výroby není na limitu a proto nepatrne úpravy určitě neuškodí.
ĎakujemMyslím že by měli být stejné. Já když sem objednával ty moje, tak mě poslali dvoje. A jedny sem tu někomu prodal a ten dotyčný měl CX-5 a tuším, že mu to tam pasovalo.
Ma to nekdo stesti, me prisly jen jednyMyslím že by měli být stejné. Já když sem objednával ty moje, tak mě poslali dvoje. A jedny sem tu někomu prodal a ten dotyčný měl CX-5 a tuším, že mu to tam pasovalo.
OK díky za odpověďProjdi toto téma,už se o tom zde psalo.
Uz len doplnit, ktora CX3 je tá tvoja ?!Tu je trochu vidieť ten rozdiel v výške aút ..naživo je ten rozdiel markantny Zobrazit přílohu 12128
KE značkyUz len doplnit, ktora CX3 je tá tvoja ?!![]()
![]()
To je docela dost,jen za zadni dil...A cena je docela libová za tuhle značku 18500Kč