- 245
Hezky se bavíš Ave Ty !!!A je to doma ...zajtra montáž Zobrazit přílohu 11645 Zobrazit přílohu 11646
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Hezky se bavíš Ave Ty !!!A je to doma ...zajtra montáž Zobrazit přílohu 11645 Zobrazit přílohu 11646
Ten ušatý vykuk byl v té krabici že tak kouká? .Jinak ať montáž proběhne v pohodceA je to doma ...zajtra montáž Zobrazit přílohu 11645 Zobrazit přílohu 11646
To je môj “pitbul” on len kontroloval obsah a keď zistil že sa nedá zjest bol strašne sklamaníTen ušatý vykuk byl v té krabici že tak kouká? .Jinak ať montáž proběhne v pohodce
No a nezabudni na fotky pre nas, before / afterA je to doma ...zajtra montáž
Na ten rozdiel som zvedaví aj ja a zvecnim toNo a nezabudni na fotky pre nas, before / after
Teším sa na foto.Pružiny EIBACH namontované v predu 35mm vzadu 25mm mínus ..odjazdil som cca 200km ..je to pecka,auto úplne zmenilo správanie ..žiadne kolísanie-plávanie-efekt bočného vetra úplne zmizol sedí na ceste výborne,moje obavi z straty komfortu sa ukázali ako zbytočne nič sa nestratilo z komfortu..toto som očakával a očakávania splnilo na 100% najlepšie vyložených 200€ na toto auto
Fota dodám zajtra
Ahoj ..zadnú nápravu chcem riešiť podlozkami 10mm a zmenou ET diskou na ET 40 ..ohľadom tlmičov neviem ..ale ako sa poznám keď som to už začal tak to pri pruzinach neskončíTeším sa na foto.
--------------------
Jasne, ze viac sedi cx3 na ceste, ked je po výmene pružín čaptavé.
No a teraz by si si mal dat zmerat - nastavit geometriu odklonu kolies prednej napravy.
So zadnou vlečenou napravou s jej geometriou bez dalsieho pridaného dielu asi nic nespraviš.
Rátaj s rýchlym (možno pílovitým ) opotrebením pneu na vnútornej strane, tiež skoršou ako bežnou výmenou tlmičov náprav.
Ale na druhej strane asi budeš mať o málo nižšiu spotrebu benzinu , žiadny crossover, ale krásnu športovú mazdu.
Flexo ale ja nie som díler EIBACH každý si urobí auto v rámci svojich možnosti a vkusu..Ve předu je tak cenťák u mejch 18tek od zlmičů takže já bych to tak nedal a stejně o to nestojím
Cože ? Já přidávám postřeh, nějak nerozumím tomu s dealerem.Flexo ale ja nie som díler EIBACH každý si urobí auto v rámci svojich možnosti a vkusu..
Ak sme sa nerozumeli OSPRAVEDLŇUJEM SA...Cože ? Já přidávám postřeh, nějak nerozumím tomu s dealerem.
Tak tomu ver že ho mámPřeju hodně úsměvu v zatáčkách
Zmena viditeľná. Takto, s Eibach pružinami, si cx3 už žiada aspoň 18" kolesa.
Na tých fotkách to až tak nevidno ale autíčko fakt “sadlo” ..nad tými 18” som rozmýšľal ale prezimujem na 16” istota je istotaZmena viditeľná. Takto, s Eibach pružinami, si cx3 už žiada aspoň 18" kolesa.