Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Udelej mi par fotek, prosim . Take jsem o tom premyslel.
U mna sedí dokonale všade lícuje ..a žiadne pliešky netrčia..a pliesky ktoré tam mám ja sú lakované na čierno ...asi si narazil na nejakú napodobeninu alebo niečo podobnedneska jsem se tam zastavil a v hromadě sněhu si vypůjčil tu plastovou věc.... bohužel jsem tam byl sám a neměl mi to na autě kdo přidržet, abycht o mohl vyfotit, nicméně jsem jim to s díky za možnost ozkoušení vrátil. Celé je to takové jak bych tak řekl samodomo/tuzingoidní. Je to zpředu zahnuté, pod nos auta a zpod haubny by po instalaci lezly viditelně ven dva nelakované plíšky, na kterých to drží. Za mě hnus a nebrat
To pivnicne je to, o co mam ja zaujem?Preto ma prekvapilo : nenalakovane spony ... ja mám ERG ..aj to čo mám nasadené aj to čo mám v pivnici
Ak máš záujem treba povedať ..ja si stále skoro všetko objednávam 2xTo pivnicne je to, o co mam ja zaujem?
Myslím že v tom ti neporadím ..a keď už kúpiš “nový facelift” tak by som ti ten diel poslal z tým aby si si ho odskúšal či presne sedí čo silno pochybujem že bude ..skúšal som to na 2015 a jemne to odstavalo teda tie konce išli veľmi hore ..neviem prečo asi zmenili tam nejaký oblúk ..preto treba pozerať na diely aký sú ročník ..ono všetko nevyrieši kobercovkaKed sme spolu volali, tak som Ti vravel, ze to beriem... ale neviem, co mam robit... ci mam ist objednat auto teraz, alebo pockat na facelift...
Pozri Strážcovia galaxie 2 ...pochopíšKobercovka??
Zatiaľ neviem ešte to nie je namontovanéA zanechalo si to funkci i te samotne odrazky?