- 750
Zadní mlhovka bude zachována?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
...dnes som hovoril z elektrikárom jeho slova sú : bude to mat funkciu denného svietenia a hmloviek ..totižto keby sa nezachova funkcia hmloviek tak to neprejde cez STK ..navrhoval mi rôzne kombinácie ale dohodli sme sa na týchto dvoch : denne svietenie - hmlovkyZadní mlhovka bude zachována?
Takze je to na dve veci......dnes som hovoril z elektrikárom jeho slova sú : bude to mat funkciu denného svietenia a hmloviek ..totižto keby sa nezachova funkcia hmloviek tak to neprejde cez STK ..navrhoval mi rôzne kombinácie ale dohodli sme sa na týchto dvoch : denne svietenie - hmlovky
mám to na GJ osazené jako dodatečné obrysovky + brzdová světla! Za mě spokojenost, jsem vidět. Mlhovkáře nenávidím, nechápu co z toho mají když při deštíku rozsvítí zadek auta jak na Vánoce, aby se to ještě jednou promítlo od mokré země a nikdo už nic pro oslnění neviděl .....podla mna ako denne svietenie je to zbytocne, ak bude znizena viditelnost, pripnes si svetla a hmlovky
Veď to chcem ..nebudem radiť predsa nikomu bez toho aby som si to nevyskúšal na sebeNafoť, otestuj a poreferuj o viditeľnosti, funkcionalite a kvalite!!
To stopro,ale kdyz je dostatek svetla tak ty zadni diody stejne nejdou moc videt kdyz za nima jedes...tak co s tim...?Denné svietenie je podľa mňa fajn mať aj vzadu.