Kenny
výkonný člen KLANu
- 233
o chvilku z toho postavis jedno cele autoMne sa pomali ale iste kópia originálne diely ktoré sa vybrali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
o chvilku z toho postavis jedno cele autoMne sa pomali ale iste kópia originálne diely ktoré sa vybrali
Ave Ty!! Měl by sis otevřít obchod s náhradníma dílamaMne sa pomali ale iste kópia originálne diely ktoré sa vybrali
Vedel som ,že Východniary sů šaleníInáč budem meniť vnútro na bielu kozu ..tapaciru aj komplet sedadla
Kdo by to řekl,že to tunění začne pár malých Led žároviček a kdoví ,kde to skončí ..... Ale dobré je ,že se tím umíš pěkně bavitZa to všetko môže @Natural poradil mi vymeniť led v interiéri ...a tým sa to začalo
A už mám objednaný Carbon kryt motoru
Jasne že ma to baví ...teším sa malým drobnostiam..a kde to skončí ? Hmm videl som pár fotiek z zrazu cx-3 v Tokiu ...Kdo by to řekl,že to tunění začne pár malých Led žároviček a kdoví ,kde to zkončí ..... Ale dobré je ,že se tím umíš pěkně bavit
Odrazové sklíčka..tohle jsem neslyšel věky.Teraz Lazlo(vi) svieti v skladeodrazová sklíčka
Každopádně je třeba si dělat radost...osobně ti fandím. Jsem zvědavý na další vylepšení MazdičkyJasne že ma to baví ...teším sa malým drobnostiam..a kde to skončí ? Hmm videl som pár fotiek z zrazu cx-3 v Tokiu ...
Co by som ešte chcel je výmena pedálov,nové disky 16”,výmena sedadiel za biele kožené,Carbon kryt motora,hagusy ..veľa veci mám už objednané takze uvidím čo a ako príde a v akej kvaliteKaždopádně je třeba si dělat radost...osobně ti fandím. Jsem zvědavý na další vylepšení Mazdičky
nové disky 16”
Ja bývam na východe ..a tu sú japonské cesty (samajama)Nepozoruji žádné výrazné zhoršení komfortu když přezouvám ze zimních 16" balónů na letní 18" pneu.
To jde mit jeste horsi cesty nez jsou v CR...?Ja bývam na východe ..a tu sú japonské cesty (samajama)