Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdravím, jsem nový člen zdejšího klanu a hrdý majitel CX3 Top Revolution AWD Red SOUL AT. Líbí se mi možnost mít denní svícení i vzadu a chtěl bych si to objednat. Chtěl jsem se zeptat, jak je to vlastně na autě zapojeno. Mlhovku asi vím, ale kam je to zapojeno na to denní svícení a hlavně jak je to uděláno, že na denní to svítí s menší intenzitou než u mlhovky. Sorry za amatérský dotazy, jsem čistokrevnej strojařTakto sú hmlové a brzdyZobrazit přílohu 12328 a takto svietia obrysovkachZobrazit přílohu 12327
Ahoj ...ako to zapojil neviemZdravím, jsem nový člen zdejšího klanu a hrdý majitel CX3 Top Revolution AWD Red SOUL AT. Líbí se mi možnost mít denní svícení i vzadu a chtěl bych si to objednat. Chtěl jsem se zeptat, jak je to vlastně na autě zapojeno. Mlhovku asi vím, ale kam je to zapojeno na to denní svícení a hlavně jak je to uděláno, že na denní to svítí s menší intenzitou než u mlhovky. Sorry za amatérský dotazy, jsem čistokrevnej strojařNebylo by jednoduchý schema zapojení od elektrikáře co to zapojoval. Díky moc
![]()
To by bylo super díky mocAhoj ...ako to zapojil neviemviem že tam dával nejaký odpor na jednosmerný prúd k kablu od brzd ..môžem sa ho spýtať a podať ti normálne info,nie takú hatlaninu ako teraz
![]()
Uvidíme, co na to tvůj odborník elektrikář co to zapojovalViem že ten odpor dával preto lebo keď sa zaplo hmlové svetlo tak svietilo aj hore brzdové![]()
Viem že ten odpor dával preto lebo keď sa zaplo hmlové svetlo tak svietilo aj hore brzdové![]()
To bude ono. Taky není ideální, když člověk šlape na brzdu a rozsvítí se mlhovka na palubovceA nedával tam spíš diodu? Tím zajistí, že proud poteče jen jedním směrem.
U mna všetko čo je malé a spojené z elektrikou je “odpor”A nedával tam spíš diodu? Tím zajistí, že proud poteče jen jedním směrem.
AAAANO presne aj o toto šlo ...zapol som hmlovky a auto sa vzadu rozžiarilo ako stromčekTo bude ono. Taky není ideální, když člověk šlape na brzdu a rozsvítí se mlhovka na palubovce![]()
![]()
ci pana ta to jaky hnus?
“Kamarát” prečo hnus ? Čo sa ti na tom nepáči ? Máš niečo lepšie ? Praktickejšie ? Pozrel som tvoj profil máš tam foto len z netuci pana ta to jaky hnus?
Ak napíše som svoj názor človek čo ako Natural A podobne ..beriem ..ale ak je tu niekto rok ma tu 5 príspevkov tak o čo ide ? A áno v dnešnej spoločnosti nájdeš ľudí čo majú “svoj” názor aj ja ho mám ..@Lazlo - klídek, @shooter21 - napísal svoj názor. Ako jeden z mála a keď sme pri tom ani mne sa to nepáči, ale tvoje auto-tvoj hrad! Ja som svoj názor nenapísal,avšak to neznamená že ho nemám. Shooter ho dal a ty s ním nesúhlasíš. Stačí na to nereagovať, alebo zareagovať trochu vyspelejšie, niečo v zmysle :„Mne sa to páči a hlavne je to praktické“. Sme každý iný, ale to neznamená že sa budeme baviť štýlom „daj foto auta na ktorom nič nerobíš (mimochodom, zrejme na ňom nič robiť nemusí!!) a máš iba stiahnuté foto z netu a podjebávaš“. To si si mohol odpustiť. V dnešnej spoločnosti stretneš ľudí čo svoj názor povedia aj keby mal toho druhého zraniť. Takže odporúčam nereagovať, alebo reagovať miernejšie a hlavne chvíľu počkať a ukľudniť sa.
@shooter21 - prosím vyjadruj sa nabudúce trochu presnejšie a k veci, lebo veta „ci pana ta to jaky hnus?“ neznie veľmi ako vyjadrenie tvojho zrelého názoru a postoja. Musíš sa naučiť vyjadrovať svoje pocity aj s ohľadom na toho, komu sú adresované. Lazlo si kúpil niečo čo sa mu páči a čo považuje za praktický a vhodný doplnok do auta. Tak mu prosím nekaz radosť a keď už, tak mierne a s citom. A odporúčam ti nehraj sa na sudcu a posudzuj veci triezvo a aj s ohľadom na ostatných.
Mám Vás rád chlapci, tak mi nerobte hanbu![]()
Áno plne súhlasím ..pokial nemáš lakťovú opierku ..keď tam je tak to celé prekrýva ...skúšal som ..a už to tu nebudem obhajovať a ja v pohode som ..to je normálny stav ...@Lazlo - keď tak „študujem“ to foto s popolníkom zisťujem, že odkladacieho priestoru máš nadpriemerne veľa. Dve diery za ručnou brzdou, jedna veľká v lakťovej opierke. Podľa môjho skromného odhadu sa do nich úplne v pohode vlezie :
-1 mobil
-2 cigarety
-kľúče
-ovládeanie na elektr. bránu
-mobil manželky
-zapaľovač
-ručné svietidlo pre prípad nehody
-Tic Tac
-Halls
-zápalky pre prípad že by ti došiel plyn v zapaľovači...atď.
Takže podľa môjho skromného úsudku bola montáž „koženého obdĺžnika s kovovou vrtuľkou“ pradupovediac zbytočná. Popolník sa dá vyriešiť aj praktickejšie a estetickejšie. Napr. nefajči v aute, lebo je to nebezpečné a smrdí z toho interiér, alebo zastav a daj si fajčiarsku pauzu. No hlavné je, že sa to páči tebe a považuješ to za praktické riešenie. Tak si to užívaj a daj sa do pohody.![]()