- 2 675
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, díky moc za přehledne schema
Mysliš predpripravu pro denni sviceni i vzadu ? Pokud by to tak bylo, tak by to melo jit zapojit i jako zadni obrysove spolu s dennim svicenim.Áno je to presne tak ako si napísal ..zapojenie (podľa môjho elektrikára je jednoduché ) potom si všimni predprípravu ktorá tam je ..čiže na japonsky trh to ide
Tam bude navíc konííííííííííVeru veru ..chudoba ma kláti
Možno ak 3-4 maximálneTam bude navíc koníííííííííí![]()
Jasné,šak ně to hned' docvaklo ,že to neděláš kvůli koňomMožno ak 3-4 maximálne..ja mam120PS a úplne mi to stačí na to na čo to auto mám ...ako zvuk je hlbší taký bublavy ináč žiadnu zmenu necítim (ani nemôžem )
![]()
Mal som na vyber koncovky a tieto vyzerali “cudne” tak som skúsil ináč takto na dvojité koncovky som ešte cx-3 nevidel,ale sko sa poznám toto ešte neskončiloJasné,šak ně to hned' docvaklo ,že to neděláš kvůli koňomale vypadá to veru zajímavě
![]()
Neberte to jako kritiku ke 120 koňový CX3 mi to moc nejde. Ale každá úprava se cení
Ako súhlasím z tebou,aj každému poviem že to ma len 120psNeberte to jako kritiku ke 120 koňový CX3 mi to moc nejde. Ale každá úprava se cenía na našich Mazdičkách obzvláště
![]()
Ako ja Mazdičke pekne nakladám a milujem ju držať nad 3500 otáčok je to atmosféra motor a ten otáčky milujetvl to je bombový přirovnání![]()
Ja nemám tie skúsenosti z ním ...a všeobecne preferujem atmosféru ..u mna je atmosféra “ešte motor” surový motorNo tento motor ani nie, nad 4000 je mrtvy.