- 653
Daj linkZ Ali,ináč sadlo to dobre stálo to 76 doláčov aj s cestou-no nekúp to obe lišty a aj ten výlis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Daj linkZ Ali,ináč sadlo to dobre stálo to 76 doláčov aj s cestou-no nekúp to obe lišty a aj ten výlis.
Kenny ..prestriekameA v ciernej farbe sa to da zohnat?
Kenny prečo by sa malo ?Myslis, ze sa nebude odlupovat?
Ahoj Lazlo , som ti mohol dat moje cierne krytky s hmloviek , ja si ich chcem zase dat na strieborno a inac sa daju lahko demontovat len ich vypacit treba a su dole.
Moja dcéra ma 22 ...pýtal som sa jej ...nevedela toLebo ak to strieknes len tak, na hladky plast, je to hraniciace s istotou, ze sa to odlupovat bude.... to vie aj moja 6 rocna krstna dcera...
To je ako neskaffe...2v1to sa chvalis, alebo stazujes??
v cerne jsem videl jenom hlinikovy (jiny design), ale to bude nachylnesi na poskrabaniA v ciernej farbe sa to da zohnat?
Zdravým, chystám se jít do mazdy cx-3, docela jsem si tu četl o výfukovém systému a zaujal mě Remus chci se zeptat jestli ho někdo má a nějaké zkušenosti sním ? + klidně jiné rady ohledně vizuálního tuningu. Díky
Nějaké video ??? Mazdu budu mít po mamce 2.0 Skyactiv 120G FWD, díval jsem se na koncovky, a ta karbonová se mi líbí nejvíce jenže stejná cena jak za výfuk, takže bych šel do nerezové.Mám ho na autě koupen na www.remus.eu na výběr je 5 typů koncovek. Pěkně si brumlá. Jsem s ním víc než spokojen.