- 159
Ahoj pokud máš napiš cenu a verzi na sv092@seznam.czAk to potrebuješ ja ti pošlem mám ešte jedno nepoužité,napíš mi pm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj pokud máš napiš cenu a verzi na sv092@seznam.czAk to potrebuješ ja ti pošlem mám ešte jedno nepoužité,napíš mi pm
zadarmo je nepřirozené a přeci něco bude stát poštovnéNechcem za to peniaze ...
Snad se budu moci časem odvděčit. Zatím velké díky.Nemyslím že mi rozbije rodinný rozpočet poštovné ...![]()
Kvalita zabalení se pozná ani Česká pošta nedokázala rozbit jen trochu zdeformovat.Zabalené zajtra to ide ..sorry bol som mimo republiky ...(a nesmej sa z balenia)
Zobrazit přílohu 15940 Zobrazit přílohu 15941
Ano je tam vše ale odlišit se musíš.
Nejdříve jak dopadl balík:
Zobrazit přílohu 16361
To čo urobili z tým balíkom ...bol poistený na 100€![]()
Ano byla nalepil jsem ji na lištu.Ináč v balení bola aj ochranná fólia pod tu lištu..
Jinak už jsem testoval co to umí a posouvá to hranici umazání kapoty minimálně o 55 cm nahoru více se pozná časem. Ještě jednou velké díky.Ináč v balení bola aj ochranná fólia pod tu lištu..
Super. Odkaz?Zobrazit přílohu 20921 Zobrazit přílohu 20922 Zobrazit přílohu 20923 Tak mě došly vzpěry na kapotu z ebay ,tak jsem je namontoval ...