- 159
Ahoj pokud máš napiš cenu a verzi na sv092@seznam.czAk to potrebuješ ja ti pošlem mám ešte jedno nepoužité,napíš mi pm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj pokud máš napiš cenu a verzi na sv092@seznam.czAk to potrebuješ ja ti pošlem mám ešte jedno nepoužité,napíš mi pm
zadarmo je nepřirozené a přeci něco bude stát poštovnéNechcem za to peniaze ...
Snad se budu moci časem odvděčit. Zatím velké díky.Nemyslím že mi rozbije rodinný rozpočet poštovné ...
Kvalita zabalení se pozná ani Česká pošta nedokázala rozbit jen trochu zdeformovat.Zabalené zajtra to ide ..sorry bol som mimo republiky ...(a nesmej sa z balenia)
Zobrazit přílohu 15940 Zobrazit přílohu 15941
Ano je tam vše ale odlišit se musíš.
Nejdříve jak dopadl balík:
Zobrazit přílohu 16361
To čo urobili z tým balíkom ...bol poistený na 100€
Ano byla nalepil jsem ji na lištu.Ináč v balení bola aj ochranná fólia pod tu lištu..
Jinak už jsem testoval co to umí a posouvá to hranici umazání kapoty minimálně o 55 cm nahoru více se pozná časem. Ještě jednou velké díky.Ináč v balení bola aj ochranná fólia pod tu lištu..
Super. Odkaz?Zobrazit přílohu 20921 Zobrazit přílohu 20922 Zobrazit přílohu 20923 Tak mě došly vzpěry na kapotu z ebay ,tak jsem je namontoval ...