vojtaktm1999
nový člen
- 4
Jaké sání např. ??Remus dobrá volba + Dobré sání = projev a zážitek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jaké sání např. ??Remus dobrá volba + Dobré sání = projev a zážitek.
Nějaké video ?? Mazdu budu mít po mamce 2.0 Skyactiv 120G FWD, díval jsem se na koncovky, a ta karbonová se mi líbí nejvíce jenže stejná cena jak za výfuk, takže bych šel do nerezové.
Takže zvuk pěkný a není otravny jo ?? Jinak jaká koncovka ??Video nemám pouze co je na webovkách výrobce.
Karbonová koukni na auta našich členů Framova cx3.Takže zvuk pěkný a není otravny jo ? Jinak jaká koncovka ?
Rozhodně K&N náporové sání ideálJaké sání např. ?
Mam dobry tip ! Nejezdi v mlzeOtázka : ma niekto skúsenosti z hmlovkami (prednými) moja výbava to nemá ...nejaký tip ?
No vidis mas to zadarmo !Sedly ešteže ťa mám
Sedly si jednoducho kamošNo vidis mas to zadarmo !
Není problém dodělat: https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-...969544&hash=item41d4b0a088:g:HEAAAOSwO7haEuliOtázka : ma niekto skúsenosti z hmlovkami (prednými) moja výbava to nemá ...nejaký tip ?
Máš pořád ještě na půdě nebo to šlo z domu?no já to tam měl, asi +- týden, možná dva. Ale tak nějak mě to nepřesvědčilo, že to funguje. Když jsem jezdil (mám na mysli hlavně dálnice), tak jsem měl přední okno stejně zamarasené +- stejně jak kdyby to tam nebylo. Aspoň takový jsem z toho měl pocit. Tak jsem to sundal a leží mě to někde na půdě.
A jo, přiznávám, moc mě to tam neštymovalo co se vzhledu týká . Ale to bych přežil, kdyby mě to přesvědčilo, že to funguje.
Máš pořád ještě na půdě nebo to šlo z domu?
Už to mám ..
Ak to potrebuješ ja ti pošlem mám ešte jedno nepoužité,napíš mi pmMáš pořád ještě na půdě nebo to šlo z domu?
A tů kameru made in Mechico nahodů dvakrát nemáš ??????Ak to potrebuješ ja ti pošlem mám ešte jedno nepoužité,napíš mi pm
Bohužiaľ nie ..keby som ich objednal 10 všetky by už mali pána ..A tů kameru made in Mechico nahodů dvakrát nemáš ???
Přesně takBohužiaľ nie ..keby som ich objednal 10 všetky by už mali pána ..