S
Szopi
host
Takže názor Shootera neberieš, lebo nie je niečo ako Natural??? Prepáč, ale toto je nezrelé a detinské. Áno aj tu je zopár ľudí z MK a aj Japonec.eu, a čo??? Sú to ľudia a toto je SLOBODNÉ A NEZÁVISLÉ fórum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Souhlas,jsem silný kuřák a v autě neneNapr. nefajči v aute, lebo je to nebezpečné a smrdí z toho interiér, alebo zastav a daj si fajčiarsku pauzu.
Nie názor takých je podľa mna o ničom ..to akoby si sa zaregistroval na stránke Ferrari a chodil do nich podrypavat ...(zažívame to v Porsche clube týždenne ) toľko k danej veci ...pekný pokec ti prajem príjemný zvyšok rokaTakže názor Shootera neberieš, lebo nie je niečo ako Natural?? Prepáč, ale toto je nezrelé a detinské. Áno aj tu je zopár ľudí z MK a aj Japonec.eu, a čo?? Sú to ľudia a toto je SLOBODNÉ A NEZÁVISLÉ fórum.
Aj ja som silný fajčiar ...a viem že to nie je v poho ale v každom svojom aute fajčím ..závidím ti že dokážeš odolať ja to nedámSouhlas,jsem silný kuřák a v autě nene
Čo sa komu páči a čo nie je súkromná vec ..teba som tiež nezhadzoval keď si si olepil auto červenou lepiacou páskou ...a poprosím do mna nejeb ...papaj segedín@Lazlo - a iba na okraj, prečítaj si príspevok od @shooter21 ktorý bol uverejnený dňa 17.02.2018 o 23:16, kde píše aby si sa na neho nehneval, že ti to tak ohodnotil. Keby si ten príspevok dočítal, nemuseli by sme sa tu navzájom trápiť.
A terz už idem obedovať, lebo ma čaká vynikajúci hovädzí vývar a segedín s českým knedlíkem, mňam
Ospravedlňujem sa správcom za zbytočné príspevky mimo tému.
A neodpustím si takú malú provokáciu, ale nič v zlom @Lazlo . Zaujímalo by ma, že keby sa vyhlásila anketa na to, že komu sa „to“ páči a komu nie, aké by boli výsledky. Minimálne traja ľudia by z toho boli prekvapený...! Ale toto je naozaj iba v rovine do akej zrejme vidíš ty.
Čau.
Máš pravdu. A s tou páskou to bol iba pokus, keby si čítal všetko, vedel by si to aj sám. Tie fotky som sem dal práve preto, lebo som chcel počuť aj názory ostatných a záležalo mi na tom, či budú negatívne alebo pozitívne, potreboval som počuť čo si o tom myslia ostatní. Sám som o tom pochyboval a reakcie na fóre to iba potvrdili. Ja kritiku beriem ako pozitívnu vec, lebo pomáha meniť pohľad na vec a robí človeka kreatívnejším. Takže ak by si aj zareagoval, odo mňa by si sa negatívnej reakcie nedočkal. Aj keby si napísal, že čo som na auto nalepil je hnusné a kolotočárske.Čo sa komu páči a čo nie je súkromná vec ..teba som tiež nezhadzoval keď si si olepil auto červenou lepiacou páskou ...a poprosím do mna nejeb ...papaj segedín
A neprestaneš mi tu litánie písať ? Ak to chceš riešiť na to sú privat správy ..Máš pravdu. A s tou páskou to bol iba pokus, keby si čítal všetko, vedel by si to aj sám. Tie fotky som sem dal práve preto, lebo som chcel počuť aj názory ostatných a záležalo mi na tom, či budú negatívne alebo pozitívne, potreboval som počuť čo si o tom myslia ostatní. Sám som o tom pochyboval a reakcie na fóre to iba potvrdili. Ja kritiku beriem ako pozitívnu vec, lebo pomáha meniť pohľad na vec a robí človeka kreatívnejším. Takže ak by si aj zareagoval, odo mňa by si sa negatívnej reakcie nedočkal. Aj keby si napísal, že čo som na auto nalepil je hnusné a kolotočárske.
A aké jebanie?? Ja ťa zase prosím, aby si nepoužíval vulgarizmy. Bohužiaľ svedčia iba o tvojom charaktere. A mohol si si odpustiť aj tú iróniu so segedínom.
prave som to napísalHosi aspirujete na presun debaty do Slintu a pindu, tohle je debata o Sportovnich doplncich
Ahoj, nějaký update ohledně schematka zapojení ? Díky předemUvidíme, co na to tvůj odborník elektrikář co to zapojoval
Sorry za meškanie dúfam pomôžeAhoj, nějaký update ohledně schematka zapojení ? Díky předem