- 597
Návratnost? V žádném případě. Prostě se mi to líbí, tak si dělám radost
jo, tak pod to se podepisuji
Přítelkyně to sice nechápe, ale to vůbec nevadí
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Návratnost? V žádném případě. Prostě se mi to líbí, tak si dělám radost
To je otázka je to brněnskéj eShop někde u exitu 194 je to takovej červenej barák.www.autodoplnky.cz@fram : kde si objednával ten deflektor kapoty, chtěl bych mrknout jak by to sedělo na bílý CX3 ...
@fram : díky a jak si s tím spokojenej, jak to drží, nedrnčí to nebo tak něco ?
Kamínky 100% ten hmyz 80%.a poznal si nějakou změnu v tom smyslu co k tomu deflektoru píšou - aerodynamická funkce = chrání čelní sklo proti znečištění / hmyzem, ochrání kapotu před kamínky apod.
Připrav se na asi měsíční čekání.@fram : Díky moc, jdu do toho
Jsem dneska tak trošku zabržděný, ale vysvětlil by mě někdo jak ten bazmek chrání proti hmyzu a šutrákům?
@fram : prosím tě ještě dotaz, jak moc se to dotýká kapoty, je tam možnost poškrábání laku?
Aha. To zní zajímavě. Že bych to taky objednal a nahodil to. Ono kdyby to mělo pomoct aspoň z půlky, než je to nyní (vždy když jedu po dálnici a dojedu domů, tak mám okno samej hnus), tak bych byl spokojený.