F
fram
host
Jen chvalitebný?na skutečnou funkčnost se ptej majitelů, já hodnotím jen vizuální efekt = chvalitebný.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jen chvalitebný?na skutečnou funkčnost se ptej majitelů, já hodnotím jen vizuální efekt = chvalitebný.....
Součástí balení je přesně nastříhaná Pur fólie,která se nalepí na choulostivá místa.Je k tomu
polopatický manuál(obrázky).
Je to dost otazka vkusu, na nekterych autech to vypada jak pest na oko. Na te CX-3 jsem to na zivo nevidel. Nejak jsem si to nevsiml ani minule, kdyz jsem videl Tve auto. Asi jsem se spatne dival .Jen chvalitebný?
Je to dost otazka vkusu, na nekterych autech to vypada jak pest na oko. Na te CX-3 jsem to na zivo nevidel. Nejak jsem si to nevsiml ani minule, kdyz jsem videl Tve auto. Asi jsem se spatne dival .
Na jednicku je jen malo veciJen chvalitebný?
Jasně VítkuNa jednicku je jen malo veci
Nebo to na CX3 nevypadá jako pěst na oko a ani si toho nevšimnešJe to dost otazka vkusu, na nekterych autech to vypada jak pest na oko. Na te CX-3 jsem to na zivo nevidel. Nejak jsem si to nevsiml ani minule, kdyz jsem videl Tve auto. Asi jsem se spatne dival .
@fram, to je tedy toto?Je to dost otazka vkusu, na nekterych autech to vypada jak pest na oko. Na te CX-3 jsem to na zivo nevidel. Nejak jsem si to nevsiml ani minule, kdyz jsem videl Tve auto. Asi jsem se spatne dival .
Jsem si myslel, ze to ma vyssi sklon, nez kapota, aby to prave poslalo vzduch jinak/nahoru. Ale na tech fotkach to vypada, ze to v podstate uplne kopiruje kapotu. Tak ale asi to teda funguje, no.mno já to teda zkusím Tak jednak ten bazmeg bez výhrady kryje nejexponovanější místo, co se kontaktu šutrů s kapotou týče... a druhak to mění aerodynamický obtok auta a tím (nevím) může změnit nárazy hmyzu do předního okna/poslat je přes auto .......
Jo to je ono a je to asi 1 cm nad kapotou.Hmyzaky jsem měl na předku a na držáku na kolo a těch pricnicich.@fram, to je tedy toto?
http://zdendavalach.rajce.idnes.cz/Mazda_sraz_Palava_18.8.2016,1.den/#SrazMK18.8.2016-15.jpg
Jsem si myslel, ze to ma vyssi sklon, nez kapota, aby to prave poslalo vzduch jinak/nahoru. Ale na tech fotkach to vypada, ze to v podstate uplne kopiruje kapotu. Tak ale asi to teda funguje, no.