- 597
Návratnost? V žádném případě. Prostě se mi to líbí, tak si dělám radost![]()
jo, tak pod to se podepisuji
Přítelkyně to sice nechápe, ale to vůbec nevadí
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Návratnost? V žádném případě. Prostě se mi to líbí, tak si dělám radost![]()
To je otázka je to brněnskéj eShop někde u exitu 194 je to takovej červenej barák.www.autodoplnky.cz@fram : kde si objednával ten deflektor kapoty, chtěl bych mrknout jak by to sedělo na bílý CX3 ...
@fram : díky a jak si s tím spokojenej, jak to drží, nedrnčí to nebo tak něco ?
Kamínky 100% ten hmyz 80%.a poznal si nějakou změnu v tom smyslu co k tomu deflektoru píšou - aerodynamická funkce = chrání čelní sklo proti znečištění / hmyzem, ochrání kapotu před kamínky apod.
Připrav se na asi měsíční čekání.@fram : Díky moc, jdu do toho![]()
Jsem dneska tak trošku zabržděný, ale vysvětlil by mě někdo jak ten bazmek chrání proti hmyzu a šutrákům?![]()
@fram : prosím tě ještě dotaz, jak moc se to dotýká kapoty, je tam možnost poškrábání laku?
Aha. To zní zajímavě. Že bych to taky objednal a nahodil to. Ono kdyby to mělo pomoct aspoň z půlky, než je to nyní (vždy když jedu po dálnici a dojedu domů, tak mám okno samej hnus), tak bych byl spokojený.