- 3 039
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nebo někde psal @Max6 že by měli pasovat větší třmeny z M6 2.2 diesel a tudíž i větší kotouče. Jen si nepamatuji který model. Je pravda že M3 BN má dost slabé brzdy a dají se okamžitě utahat. On samotný pocit z pedálu je takový nejistý.
Samsung S22 256GB Tapatalk
To je samozřejmě úplně to samé - 135kW MY2018 a výš Mazda 6.
To je samozřejmě úplně to samé - 135kW MY2018 a výš Mazda 6.
Já jsem s ATE spokojenej tak 10000 a už to není ono..Nebo někde psal @Max6 že by měli pasovat větší třmeny z M6 2.2 diesel a tudíž i větší kotouče. Jen si nepamatuji který model. Je pravda že M3 BN má dost slabé brzdy a dají se okamžitě utahat. On samotný pocit z pedálu je takový nejistý.
Ou, to by ovšem byla pecka dát 320 kotouč na předek...
Sic už asi 16" papuče neobuju,,,,..( konečně![]()
)
Beztak furt vymýšlím jaká kola koupit. Vše 18" je jen 8palců široký, já se toho bojim, kdybych souběžně chtěl i ten bilstein.
Je teda pravda že vždycky od těch nápadů rychle upustim.. Ale jiný auto by mi beztak nevyhovovalo, takže asi nějaké investice budou.
Zadní nárazník taky pořát rozmýšlím, lakýrníka mám skvělýho.. Ale co mi říkal na kolik vyjdou Mazdí barvy tak se mi nechce stříkat celej nárazník - jako nejlepší je prej červenej blatník... Něco tušim říkal asi okolo 30000 přímo pro mazdu, ta buhvi kolik si za to pak přirazí ještě. Přesně už nevím pravda.. Takžýe berte s rezervou.
Nebo jen nějaký obyčejný difuzorek nalepit a stříknout ten blivnej plast do černý lesklý.
Nápadů je stále dost...
I ta převodovka, kěž bych ted neresil zivotní srajdy, šel bych do toho po hlavě...
Zobrazit přílohu 47750
Zobrazit přílohu 47751
Takto vyzerá 295mm vs 320mm na Mazda 3, známy to robil a už je tu vidieť aj dvojpiest stremene aj rodziel
Tohle nutně potrebuju 😂Zobrazit přílohu 47750
Zobrazit přílohu 47751
Takto vyzerá 295mm vs 320mm na Mazda 3, známy to robil a už je tu vidieť aj dvojpiest stremene aj rodziel
Jo na to jsem taky koukal, ale to už je finanční Overkill, alespoň pro měCorksport dělá BBK s 330 mm kotouči, tak asi to mají prověřené 🤷♂️
![]()
13" Rotor Big Brake Kit for 2014-2018 Mazda3
13” Big Brake Kit for Mazda 3/Mazda 6/Cx5 provides a drastic improvement to braking by offering improvements to each component in the system. Larger rotors, 4-piston calipers, stainless steel brake lines, upgraded pads, and everything you need.corksport.com
Prisiel som ku zmene vyfukoveho systemu, povodne som mal custom tlmice TurboWorks, od teraz mam vyfuk BORLA.
Urobil som zopar videi aky je ten zvuk, kuknut si mozete tu:
Zobrazit přílohu 45310
Tak není to už tak decentní, jako Ultersport nebo Sebring. Ale nemyslím si, že by to byl ten důvod.Jj. Moje lenost se podívat o kus výše 🫣
No oslovil jsem import tak uvidím co homolagace a přeprava... Jen mě děsí neznámý důvod sundání a prodeje zdejšího člena. Že by až příliš hlučné?
Jj. Moje lenost se podívat o kus výše 🫣
No oslovil jsem import tak uvidím co homolagace a přeprava... Jen mě děsí neznámý důvod sundání a prodeje zdejšího člena. Že by až příliš hlučné?
Jj. Moje lenost se podívat o kus výše 🫣