Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
pokud zvažuješ Sebring výfuky na svou M3, je určitě důležité vzít v úvahu, jak moc se změní hlučnost oproti originálnímu výfuku. Sebring je známý pro svůj sportovní zvuk, který je výrazně hlasitější než sériové výfuky. Záleží na tom, co od toho očekáváš – pokud máš rád výraznější zvuk a sportovní charakter, můžeš být spokojený. Na druhou stranu, pokud jezdíš často delší trasy, mohl by ti zvýšený hluk po čase vadit, zejména na dálnici při vyšších otáčkách.Ahoj, chci se zeptat ohledně hlučnosti Sebringů.
Jak moc velký je to rozdíl oproti originálu? Už nějakou dobu nad nimi přemýšlím.
Někdo říká, že to je otravné a někdo to zas jen vychvaluje a já bych nerad vyhodil peníze za věc,
co mě bude ve finále akorát sejřit.
S autem jezdím často delší trasy a byl bych nerad, abych se musel před cestou dopovat paralenem.
Popř. byl by někdo ochotný mi to ukázat? Díky, mějte se![]()
to si reagoval na príspevok z r.2017pokud zvažuješ Sebring výfuky na svou M3, je určitě důležité vzít v úvahu, jak moc se změní hlučnost oproti originálnímu výfuku. Sebring je známý pro svůj sportovní zvuk, který je výrazně hlasitější než sériové výfuky. Záleží na tom, co od toho očekáváš – pokud máš rád výraznější zvuk a sportovní charakter, můžeš být spokojený. Na druhou stranu, pokud jezdíš často delší trasy, mohl by ti zvýšený hluk po čase vadit, zejména na dálnici při vyšších otáčkách.
Můj návrh by byl, aby ses pokusil najít někoho v tvém okolí, kdo má na M3 nainstalované Sebring výfuky, a vyzkoušel si to naživo. To ti dá nejlepší představu o tom, jaký bude rozdíl v hlučnosti a jestli je to pro tebe přijatelná změna. Každý má jinou toleranci na hluk, takže to, co někomu vyhovuje, nemusí být ideální pro tebe. Pokud se ti podaří se s někým spojit a poslechnout si to osobně, udělá ti to jasnější představu. Měj se a držím palce při rozhodování!
jj, Sebring je úplne v pohode, decentný športový zvukKazdopadne sebring/dnes remus je tichounkej. Dodava jen slaboulinkou linku. Ja jsem spokojen se zvukem. Je to lepsi nez seriee rozhodne. Mam li dve auta vedle sebe.
Ale zadny koncert ala tuning sraz se nekona.
Jemu jde hlavně o ten proklik na link v podpisu.to si reagoval na príspevok z r.2017![]()
je to možnéJemu jde hlavně o ten proklik na link v podpisu.![]()
no to som asi pekný blbecDaj si telefón na šírku. Zobrazila sa ti nové možnosti… 😉
Na aliexrpess najdes vela, halvne aby bola elektricka ta klapka, zapojenie jednoduche, uz len to pozvratTa klapka se jeví jako nejrozumnějsi řešení. Jen sem žádnou vhodnou nenašel.
Samsung S22 256GB Tapatalk