• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Sportovní doplňky na M3 - výfuky, sport packet... atd.

• Vlákno založil Vlákno založil Joey
  • Datum založení Datum založení
Ta klapka se jeví jako nejrozumnějsi řešení. Jen sem žádnou vhodnou nenašel.

Samsung S22 256GB Tapatalk

nevkládej sem balast generovaný velkými jazykovými modely (aka "umělou inteligencí")
Ahoj, chci se zeptat ohledně hlučnosti Sebringů.
Jak moc velký je to rozdíl oproti originálu? Už nějakou dobu nad nimi přemýšlím.
Někdo říká, že to je otravné a někdo to zas jen vychvaluje a já bych nerad vyhodil peníze za věc,
co mě bude ve finále akorát sejřit.
S autem jezdím často delší trasy a byl bych nerad, abych se musel před cestou dopovat paralenem.
Popř. byl by někdo ochotný mi to ukázat? Díky, mějte se :)
pokud zvažuješ Sebring výfuky na svou M3, je určitě důležité vzít v úvahu, jak moc se změní hlučnost oproti originálnímu výfuku. Sebring je známý pro svůj sportovní zvuk, který je výrazně hlasitější než sériové výfuky. Záleží na tom, co od toho očekáváš – pokud máš rád výraznější zvuk a sportovní charakter, můžeš být spokojený. Na druhou stranu, pokud jezdíš často delší trasy, mohl by ti zvýšený hluk po čase vadit, zejména na dálnici při vyšších otáčkách.

Můj návrh by byl, aby ses pokusil najít někoho v tvém okolí, kdo má na M3 nainstalované Sebring výfuky, a vyzkoušel si to naživo. To ti dá nejlepší představu o tom, jaký bude rozdíl v hlučnosti a jestli je to pro tebe přijatelná změna. Každý má jinou toleranci na hluk, takže to, co někomu vyhovuje, nemusí být ideální pro tebe. Pokud se ti podaří se s někým spojit a poslechnout si to osobně, udělá ti to jasnější představu. Měj se a držím palce při rozhodování!

pokud zvažuješ Sebring výfuky na svou M3, je určitě důležité vzít v úvahu, jak moc se změní hlučnost oproti originálnímu výfuku. Sebring je známý pro svůj sportovní zvuk, který je výrazně hlasitější než sériové výfuky. Záleží na tom, co od toho očekáváš – pokud máš rád výraznější zvuk a sportovní charakter, můžeš být spokojený. Na druhou stranu, pokud jezdíš často delší trasy, mohl by ti zvýšený hluk po čase vadit, zejména na dálnici při vyšších otáčkách.

Můj návrh by byl, aby ses pokusil najít někoho v tvém okolí, kdo má na M3 nainstalované Sebring výfuky, a vyzkoušel si to naživo. To ti dá nejlepší představu o tom, jaký bude rozdíl v hlučnosti a jestli je to pro tebe přijatelná změna. Každý má jinou toleranci na hluk, takže to, co někomu vyhovuje, nemusí být ideální pro tebe. Pokud se ti podaří se s někým spojit a poslechnout si to osobně, udělá ti to jasnější představu. Měj se a držím palce při rozhodování!
to si reagoval na príspevok z r.2017 ;)

Kazdopadne sebring/dnes remus je tichounkej. Dodava jen slaboulinkou linku. Ja jsem spokojen se zvukem. Je to lepsi nez seriee rozhodne. Mam li dve auta vedle sebe. :)
Ale zadny koncert ala tuning sraz se nekona.

Kazdopadne sebring/dnes remus je tichounkej. Dodava jen slaboulinkou linku. Ja jsem spokojen se zvukem. Je to lepsi nez seriee rozhodne. Mam li dve auta vedle sebe. :)
Ale zadny koncert ala tuning sraz se nekona.
jj, Sebring je úplne v pohode, decentný športový zvuk

Tak nakoniec som zvolil inú cestu, nové tlmiče Bilstein B8 Performance v kombinácii s pružinami H@R a k tomu som pridal nový zadný stabilizátor od Hardrace 😀🤦. Po pravde vpredu ešte mám pružiny Eibach, zatiaľ som sa k tomu nedostal ale tam vypadajú byť tie pružiny rovnaké. Konečne je výška vzadu podľa mojich predstáv. No, jazda je samozrejme tvrdšia, ale to som čakal, ale ako to auto teraz drží a zatáča, to je úplne iná liga, bomba. Už len tie rozjazdy a brzdenie, auto sa nenakláňa dozadu, dopredu, super. Já som velký fanúšik a jazdec Gran Turisma 7, tak to mám teraz v reálu 😂😂, sranda hej 😏 jasné no, kone chýbajú, ale tak som celkom spokojný, 10 rokov máme spolu odjazdené, čosi sme si užili veru 😀. Ináč vymeniť ten stabilizátor, to bol porod.

1000006771.jpg 1000006646.jpg 1000006578.jpg 1000006773.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Díky za jak dlouho ti přišly?
Mám OEM výfuk i koncovky ale hádám že budou navařené řezal jsi nebo se koncvoky daly sundat?

Jsou z Polska. Po objednání jsem je měl doma do dvou dnů. Vyber jake se ti líbí a můžeš i vchodový průměr. Pán vyrábí jen výfuky. Mám je na autě přes dva roky a nemají ani pupínek a hlavně to je kvalitní material. Můžeš kouknout do jeho galerie pro inspiraci.

Poslední úprava:
Back