F
fram
host
Po 2100 km auto ukazuje 6,7l/100km a je to kombinace město,okresky a dálnice D8 a D1 a rychlost na hranicích limitů.Pro mě spokojenost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já mám CX3 v manuálu teprve od minulého úterka, najeto necelých 500km, průměrná spotřeba 5.8Inak ma dost zaujima spotreba g120 s manualom. V nejakom teste som cital vraj do 6 litrov ale ja pocitam tak do 7. Ja jazdim skor na pohodu tak uvidim.
Já to taky neřešim,ale nejde mi to narozum5,4-5,9 pro mne říše snůdnes mi to skočilo z 7,1 na 7,2 ale nijak to nešetřím a na spotřebu nejezdím až budu chtít jezdit na spotřebu koupím si nějakou 1,2 a budu to šolíchat
Já to taky neřešim,ale nejde mi to narozum5,4-5,9 pro mne říše snů
Uvidim,v létě jedu Chorvatsko,tam na pohodu a domu jí dám čočku@romin : tak takové spotřebě taky nerozumím
protože každý správný klaňák má vyplněný podpis a uvedený typ auta a motoru ,-)vsichni pisou spotrebu bez uvedeni motoryzace ...