Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Brno - Plzeň, rychlost nejčastěji mezi 125 - 135 km / hod., max. 140 km / hod., z kopců sjíždím bez zařazené rychlosti.Na té dálnici jedeš jakou rychlostí?
Skvelé ... a tú spotrebu máš podobnú aj podľa tankovania? Ak áno, je škoda, že sa s tým mazda v papieroch nepochváli a udáva vyššie čísla. Asi sa obáva, že by nestíhala vyrábať ... .Ja napr. jazdim do prace 72km a z toho medzimesto 44km/mesto 16km/dialnica 12km a spotrebu mam cca 6,7l ak uz ale idem z prace domov tak mam spotrebu cca 7,7l no je to uz viac do kopca. Za mna maximalna spokojnost. Najazd mam aktualne 65500 km.
Udaje mam cisto iba z palubneho pocitaca ...mam to nastavene tak,ze po vypnuti motora mi ukazuje na displeji este udaje o poslednej jazde (cas,dlzka a spotreba).Skvelé ... a tú spotrebu máš podobnú aj podľa tankovania? Ak áno, je škoda, že sa s tým mazda v papieroch nepochváli a udáva vyššie čísla. Asi sa obáva, že by nestíhala vyrábať ... .
Já jel včera Olomouc - Třinec většina tempomat 130km/h. Cesty prázdné. Venku -5C vevnitř 21. Mám tu stejnou motorizaci v FWD KF (CX-5) je na tom autě něco blbě ? Ani diagnostika ani poslechově se mi nezdá nic zle. S autem jsem spokojený maximálně na to co to je a za kolik se prodávalo. Dával jsem teď nové zimní gumy které by měly mít valivý odpor i přilnavost B a B takže kvalitní. Ale začínám jezdit čím dál víc ( výhled na 2025 je 40k) a nevím jestli jezdit v nějaké elektrice např ala Tesla 3 by se mi hodně neoplatilo jelikož poslední dobou je rozpočet napjatý. Ojeté se dají i za 750 tisíc. Ale nevím interiér i auto se mi líbí co mám asi víc. Ale Přecijenom i 22kWh /100km je po 5korunách co mám tarif a 3 fázovou zásuvku na 25A asi 110kč/100km zatímco tady 8l benzínu je 300kč zhruba. To je jednoduchou matikou 80tisíc ročně delta. Něco se mi v tom kdysi rozsypalo chvíli cinkalo při rozjezdu v zimě, ale nikdo nic nenašel za vadu a už jsem najel dalších 50k (bylo to prakticky na novým) tak nevím. Co myslíte? 🙂 když jezdím okresky dá se za průměr 7 v pohodě.Ja mam 2L 121KW manual s nahonem pouze na predek a mam dlouhodobou spotrebu 6.6l. Olej menim kazdejch 10k.
Dobre, ale aj reálne spravíte takú spotrebu? Koľko prejdete na plnú nádrž??Zdravím, také mám CX5 2,5 AWD automat r.2018 95% město Praha a spotřebu mám dlouhodobou 8,7 l
Aha tak, to je reálna spotreba. No mne to v aute dáva 8,8l ale reálne spravím tých, možno ani nie 450 km na nádrž čo bude okolo 13l a to už sa mi zdá dosť.
No veď práve pre to sa pýtam, ako to majú ostatné CX5.To bych se opravdu obaval, ze je s autem neco spatne. Vsech nasich sest Mazd Skyactiv generace melo odchylku reality od palubniho pocitace do 0.3 litru, spis ale min, i 0.1.