• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 3 (BM) - obecně

Ta cena odpovídá. Bohužel nevím o tom že by se dali sehnat jinde a asi bych se bál riskovat.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Jsem myslel, ze pojem "zahrádka" se používal naposledy mezi řidiči Š 105/120 :laughing:

Mám BN tohle je na BH na BN nemůžu najít nic než origo

Vždyť tam je 850 za obě?
To je na BH, mám BN

Aha omlouvám se pánové je to ono 😄 špatně jsem koukal, nějaký nosič za dobrou cenu co sedne na Mazdu 3bn neporadíte? Nějak ani nevím podle. Čeho koukat, nejradši bych neco kvalitního ideálně thule, ale to bych si našel na bazaru.

Mám BN tohle je na BH na BN nemůžu najít nic než origo

To je na BH, mám BN

Aha omlouvám se pánové je to ono 😄 špatně jsem koukal, nějaký nosič za dobrou cenu co sedne na Mazdu 3bn neporadíte? Nějak ani nevím podle. Čeho koukat, nejradši bych neco kvalitního ideálně thule, ale to bych si našel na bazaru.
Osobně beru už jen Thule, klidně bazarovky. Štve mně, když to hučí 😅 a u Thule se to moc nestává. I když teď jednu na CX5 trošičku nad 120kmh slyším 😅. Mám tu sady Thule z CX3, tak třeba by to pasovalo. Musely by se změřit vzdálenosti těch šroubů vpředu i vzadu (bude se to lišit). Střecha a uchycení bude podle mně v tom místě plus mínus na všech modelech stejná.

Osobně beru už jen Thule, klidně bazarovky. Štve mně, když to hučí 😅 a u Thule se to moc nestává. I když teď jednu na CX5 trošičku nad 120kmh slyším 😅. Mám tu sady Thule z CX3, tak třeba by to pasovalo. Musely by se změřit vzdálenosti těch šroubů vpředu i vzadu (bude se to lišit). Střecha a uchycení bude podle mně v tom místě plus mínus na všech modelech stejná.
koukal jsem na Hakr kvůli ceně :D protože to budeme potřebovat jen párkrát do roka tak 2-3x a mají i vcelku normální ceny příslušenství, špatný recenze jsem nenašel nic extra. Odkud jste? Klidně sz, na autě mám právš ty lišty bez okýnek takže by se museli sundat.

Back