Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Aha díky a dají se sehnat i jinde? Koukal jsem ze jedna stojí cca 1200 což se mi dávat nechceNeznamená. Musíš si hold přímo v Mazdě koupit ten druhý typ lyzin které ty otvory mají a pouze je přehodit za ty stávající.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Já to vyřešil tak že jsem do lišt vyvrtal dírky na šroubky a je to. Listy mám koupený taky ale ani je tam dávat nebuduAha díky a dají se sehnat i jinde? Koukal jsem ze jedna stojí cca 1200 což se mi dávat nechce
Vždyť tam je 850 za obě?Aha díky a dají se sehnat i jinde? Koukal jsem ze jedna stojí cca 1200 což se mi dávat nechce
Mám BN tohle je na BH na BN nemůžu najít nic než origoAsi toto 🤔
To je na BH, mám BNVždyť tam je 850 za obě?
Osobně beru už jen Thule, klidně bazarovky. Štve mně, když to hučí 😅 a u Thule se to moc nestává. I když teď jednu na CX5 trošičku nad 120kmh slyším 😅. Mám tu sady Thule z CX3, tak třeba by to pasovalo. Musely by se změřit vzdálenosti těch šroubů vpředu i vzadu (bude se to lišit). Střecha a uchycení bude podle mně v tom místě plus mínus na všech modelech stejná.Mám BN tohle je na BH na BN nemůžu najít nic než origo
To je na BH, mám BN
Aha omlouvám se pánové je to ono 😄 špatně jsem koukal, nějaký nosič za dobrou cenu co sedne na Mazdu 3bn neporadíte? Nějak ani nevím podle. Čeho koukat, nejradši bych neco kvalitního ideálně thule, ale to bych si našel na bazaru.
koukal jsem na Hakr kvůli ceněOsobně beru už jen Thule, klidně bazarovky. Štve mně, když to hučí 😅 a u Thule se to moc nestává. I když teď jednu na CX5 trošičku nad 120kmh slyším 😅. Mám tu sady Thule z CX3, tak třeba by to pasovalo. Musely by se změřit vzdálenosti těch šroubů vpředu i vzadu (bude se to lišit). Střecha a uchycení bude podle mně v tom místě plus mínus na všech modelech stejná.
Ty už jsem objednal na mazda shop, ale nevím kdy dojdou, nějak od 27.2 žádná zpráva. Teď už hledám jen box na střechu. Tak kdyby někdo prodával.Jak už jsem psal lyžiny na BM/BN mám úplně nové ještě nevybalené . Koupené přímo v Mazdě. Mohu je prodat. Nabídněte cenu. K.
Na BN je pri spiatočke bežná žiarovka (alebo si ju môžeš vymeniť za LED), takže kontrola žiarovkyCaute, nenasiel som vhodnu temu, tak pisem radsej sem:
Uz nejaky cas mi blikaju svetla spiatocky po zaradeni do R.
Ma s tym niekto skusenost?
Pripadne neviete ci je tam komplet vymena modulu alebo len ziarovky?
Mazda 3 BN Revolution.
Vdaka.
Vdaka, mohol by si mi prilozit link na LEDky, ktore by tam pasovali (mam sedan ak to zavazi)Na BN je pri spiatočke bežná žiarovka (alebo si ju môžeš vymeniť za LED), takže kontrola žiarovky![]()
presne na tento typ som pozeral, napr.: https://eshopbn.sk/kategorie/5373-led-ziarovka-do-spiatocky-w16w-t15-15x-led-can-bus-12v-1ks.htmlJa mám hatchback, LEDku z Ali, 7 rokov, link už bohužiaľ nefunguje.. Pre sedan je iný typ pätice, T15, W16W, aspoň takto pomôžem![]()
Pisni @Natural nebo koukni na téma https://www.mazdaklan.cz/threads/vymena-zarovek-za-led-u-mazda3-bm-bn.175/page-9#post-131789. Robin má určitě přesný typ.presne na tento typ som pozeral, napr.: https://eshopbn.sk/kategorie/5373-led-ziarovka-do-spiatocky-w16w-t15-15x-led-can-bus-12v-1ks.html
Akurat ze niekde pisu aj W21W... dopatrat sa k exaktnej informacii je celkom obtiazne![]()