- 512
Dle mě nijak, samozřejmě. Já ale nechápu ani tu spojitost s denním svícením a jsem rád, že u nás to není (i když znám spoustu lidí, kterým se to nelíbí).Je to mozne, stale ale nechapu, jak zadni lampy souvisi s funkci "coming home"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dle mě nijak, samozřejmě. Já ale nechápu ani tu spojitost s denním svícením a jsem rád, že u nás to není (i když znám spoustu lidí, kterým se to nelíbí).Je to mozne, stale ale nechapu, jak zadni lampy souvisi s funkci "coming home"?
No, jestli není rameno není nijak shnilý a máš možnost lisu (nebo přípravku) na vylisovaní těch gum, tak je určitě levnější ty gumy jen přelisovat.Řeším zadní nápravu (konečně 😂).
Má smysl toto rameno měnit celé, nebo jen vyměnit siláč? Protože jsem našla jen výrobce jakési A.B.S. a Triscan, ani jedno neznám, nemám v to důvěru 😅
Zobrazit přílohu 54826
Nijak zvlášť pohnilé ho nemám, jen když už budu dělat repas, chci ho udělat komplet, ať už na to nemusím sahat. Přijde mi v tomto případě asi lepší jen vyměnit gumu, u siláče je trošku lepší výběr značek 😅
Jj, naštěstí tu možnost mám, jinak bych nad tím ani nepřemýšlela.No, jestli není rameno není nijak shnilý a máš možnost lisu (nebo přípravku) na vylisovaní těch gum, tak je určitě levnější ty gumy jen přelisovat.
Bohužel z tvé nabídky ti rovnou řeknu, že výdrž těch nových gum bude v lepším případě poloviční než už těch originálů. A.B.S. úplně nevím, ale Triscan používá místo gumy stlačenou tmu.
Posli mi na něj odkaz 😅Furt muzes koupit "original"?
Je tam těch siláčů víc no.. U ostatních ramen se dají vybrat alespoň slušné značky, ale u toho, co drží pružinu, ani prd, jen shity 😅 takže to za mě nepřipadá v úvahu.. Takže buď přelisovat nebo originál? Ale přijde mi zbytečné, měnit celé rameno, když ho mám OK, jen tu gumu už by to chtělo...https://www.autodily-pema.cz/autodily/mazda/3-limuzina-2013/2.0-88kw/zaveseni-napravy-vedeni-kol/pricne-rameno-ulozeni?productId=9278671&bn[1069]=1069 určitě v tomto případě lepší lisovat něco takového, ne? A když už budu hračička tak si celé rameno očistit a nechat nakomaxitovat Teda jestli je to určitě ono, muselo by se to proměřit, bo u těch silentbloku si nikdy nejsem jisty. Doufám že to takto pasuje a nebudu muset taky brzo řešit dovolenou v japonsku kvůli nákupu zadních ramen
U mě na autě byl navíc podvozek ošetřený, tak to podle toho vypadá.. Už by to chtělo sice znovu, ale je vidět, že svůj účel to splnilo. Maximálně je sem tam něco kolem šroubu, jinak jsou ta ramena zdravá 😅Ramena přece jentak neprohnijou natolik, aby se nedala zachránit - zrenovovat. To by vyžadovalo asi extrémní přehlížení degradace po dlouhý roky a věřím, že to nikdo z nás tady svýmu autu nedělá
možná tak když to auto má od nova.Ramena přece jentak neprohnijou natolik, aby se nedala zachránit - zrenovovat. To by vyžadovalo asi extrémní přehlížení degradace po dlouhý roky a věřím, že to nikdo z nás tady svýmu autu nedělá