Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mitsubakdo to vyrábí
Jo, to bude ono. Jenže nakupování z Číny mi nevyhovuje, snad to budou mít v Mazdě. A stěrače samotné mi připadají OK, tak chci zkusit vyměnit jen originální gumičky, i když jsou jistě i levnější možnosti.možná tady
BLADE,WINDSHIELD WIPER Just a rubber strip, width 10mm 18” 26” 450mm 650mm 20” 24” 500mm 600mm - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
otázka jestli není lepší / levnější po 100 tis. km koupit celou novou sadu DUR-055L a DUR-045L
A Densa jsou co? VegasBaby psal, že originál jsou Mitsuba. Už jsem je objednal v Mazdě, tak jsem v očekávání.Ty densa jdou koupit v klasických autodílech akorát cena bude jiná než na Ali
Moje řeč.A mně zase přijde nerozumné vyhazovat co funguje. Nepotřebuji nové, potřebuji funkční. A funkční mi vydrží dlouho, protože používám tekuté stěrače a tím ty mechanické šetřím.
Na samotných stěračích žádné vady nevidím, tak je zkusím nechat. Koupit nové můžu vždycky.
Tady borci dávají většinou Densa a nebo Bosch.V Mazdě jdi objednal celé a nebo jenom gumky?A Densa jsou co? VegasBaby psal, že originál jsou Mitsuba. Už jsem je objednal v Mazdě, tak jsem v očekávání.
Jenom gumky. Všechny tři za cca 1000Kč. Snad vydrží zase 5 let.Tady borci dávají většinou Densa a nebo Bosch.V Mazdě jdi objednal celé a nebo jenom gumky?
To je dost.Jenom gumky. Všechny tři za cca 1000Kč. Snad vydrží zase 5 let.
Je. Ale před týdnem jsem dal v Chorvatsku za večeři víc. A nevydržela mi tak dlouho jako stěrače. Tak Mazdě taky dopřeju že nás dovezla.To je dost.
A jak vypadají? Mně se totiž původní aerodynamické stěrače líbí, nechtěl bych je nahrazovat.Za 25-27 € som nedávno kupoval komplet sadu stieračov bosch. Aerotwin dopredu a nejaký tiez bosch aj dozadu na kombi. Kopmlet stierače, nielen gumičky.