• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Stěrače

Dle katalogu Densa je pro uchycení T3 pouze stěrač: DF-099

Nebo vyměnit celý ramena stěrače ze starších verzí zpět na hákový - teoreticky by to jít mělo.
Moc díky Honzíku a přejeme šťastný nový rok!

Tiež som hľadal a jedine celá sada DF-099. Potreboval som len ten menší a nenašiel som ho samostatne. Mal som šťastie, o deň neskôr som zlomil aj ten veľký, takže nakoniec výmena celej sady.
Mimochodom na novej sade boli tie poistné tlačítka o dosť pevnejšie ako na tej z minulého roka. Pekne cvakli na miesto a nemajú vôľu.

Ahoj, mám opačnej problém. Objednal jsem si na e-shopu přední stěrače(600 + 450 mm) na Mazdu 6 GJ, r.v. 2014.No a přišli mi Denso DF-099. Takže když jsem je vybalil, tak jsem na ně chvíli koukal a pak usoudil, že na ty háky, co mám na autě asi pasovat nebudou. Bohužel na e-shopu měli chybu v popisu, podle nich měli pasovat na GJ od r.v. 2013. Já to dál nějak podrobně nezkoumal a objednal je. Takže kdyby je někdo chtěl za nějakou výhodnou cenu, tak se domluvíme. Po Praze je klidně dovezu. Jinak skončí v regále, kde se na ně bude 30 let prášit a pak, až umřu, tak je stejně někdo vyhodí.

Mám CX-5 2017 KF. Už je nejvyšší čas na nové stěrače. Nevím, zda Denso či Bosch. Kde se to dá v Praze nejlépe koupit / objednat?

To netuším, jsem z Brněnska, v Praze nemám přehled

Tak aktualizuji odpověď: Denso nejsou k sehnání nikde.
Nabízejí mi BOSCH pro-car.cz/list-sterace-bosch-3397014398 - máte někdo zkušenosti?
Měl jsem je (BOSCH) rok a na pohodu. Trochu volnější je ta kostička co zapadne do uchycení..., ale gumičky z nich jdou třeba i přendat do originálních stěračů (?) Ty sedí jak mají. Nyní testuji ty Denso, měl jsem je tu jako náhradu delší dobu.

Mimochodem @Mochor o pár zpráv výše ty Denso DF-099 nabízí jako přebytek ;) nebo jsem to pochopil špatně?

Ahoj, mám opačnej problém. Objednal jsem si na e-shopu přední stěrače(600 + 450 mm) na Mazdu 6 GJ, r.v. 2014.No a přišli mi Denso DF-099. Takže když jsem je vybalil, tak jsem na ně chvíli koukal a pak usoudil, že na ty háky, co mám na autě asi pasovat nebudou. Bohužel na e-shopu měli chybu v popisu, podle nich měli pasovat na GJ od r.v. 2013. Já to dál nějak podrobně nezkoumal a objednal je. Takže kdyby je někdo chtěl za nějakou výhodnou cenu, tak se domluvíme. Po Praze je klidně dovezu. Jinak skončí v regále, kde se na ně bude 30 let prášit a pak, až umřu, tak je stejně někdo vyhodí.
Ahoj, já ti od nich moc rád pomůžu. Mohu klidně i vyměnit za nové, co pasují na tvé uchycení (nakoupené omylem cestou na benzínkách v domnění, že budou pasovat).

Poslední úprava moderátorem:
Wrc2 je původní kvalitnější materiál

A je známo pod jakým označením je lze sehnat na M3 BN?

Samsung S22 256GB Tapatalk

No já dnes každopádně vyměnil originál Mitsuba za nové též Mitsuba. Stojí ranec, ale na autě byli téměř 3 roky a stále stirali dobře a tiše. Jen ten u řidiče už dělal cmouhy a za to může nechtěně setreni zmrzleho okna několikrát za zimu. Ty samotné stírací listy už byli popraskané.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Back