Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Copak, copak? Nějaká osobní zkušenost?kupovat ramínko stěrače v Auto Palace je jako si objednat flašku teplý Bohemky v hotelu Park Inn v Ostravě bude stát podobně jako to ramínko ....
Copak, copak? Nějaká osobní zkušenost?
Na ostravský Park Inn nám nesahej - párkrát (u nás se říká [parurazy]) jsem s nimi k mé plné spokojenosti spolupracoval.
Tak nakonec vyřešenou za 100 korunuTak to mě potěšili
Dobrý den,
Pružinka se dodává pouze s celým raménkem: https://eshop.autopalace.cz/produkt/GS1M67421
Cena: 6.106,- s DPH / 3 dny na objednání
Máte někdo zaručený obchod, kde Denso bude Denso a ne NWB??
To je taky řešení..Od dob tekutých stěračů taky nemám s NWB problém.. moc je nepoužívám :happy:
Zdarec koupil jsem Densa,ale je na nich napsáno NWB a stírají dobře jen po dvou měsících začali vrzat při stírání.Taky bych rád origo ,ale všude jsou NWB,měl jsem polské flaty a ty nevrzali vůbec.Tak už došlo i na mě a potřeboval bych nové stěrače, zvláště, když jedu za měsíc na dovolenou.
Celé jsem to tady pročetl a zkusil bych taky rád ty Densa. Máte někdo zaručený obchod, kde Denso bude Denso a ne NWB?? Momentálně mám na autě WRC2, to je značka nějakých originálů, nebo to je přímo výrobce??
Taky si nedovedu jízdu v dešti představit bez tekutých stěračů.Používám je už pár dlouhých let,sice spíš těch běžných, ale rád bych vyzkoušel něco kvalitnějšího, jak píše Rob.Navíc jsem si předloni pořídil kvalitní fotochromatické-polarizační brýle které používám jak ve dne,tak v dešti a dokonce i v noci.Jsou sice celkem drahé ale výhled přes ně je parádní a neskutečně eliminují oslnění protijedoucich vozidel.Opravdu jsem si na ně zvykl v takové míře, že bez těchto brýlí taký ani ránuMomentálně takovej mix Better View a Angel Wax. Jízdu na dálnici v noci v dešti si bez toho už ani nedokážu představit :headphone:
Twitter jezdí v Mazde?Tak se mi zdá, že vše doporučované už je mrtvé.
Psal jsem na různé eshopy a denso mají všude jen NWB.
Bosch Aerotwin jste tu psali že už taky stojej za prd.
Takže, co byste doporučili?
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Koukám, že už jsem profláklej všude...Twitter jezdí v Mazde?