Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dostal jsem radu koupit gumičky od Sheronu a ty pasují. Co se týče výdrže, žádná velká sláva to není, ale stírají slušně. Na druhou stranu, sada stojí 65 Kč, takže za stovku si vyměníte celé auto, takže můžete měnit klidně 2x do roka.Dají se koupit samostatné gumičky do stěračů? Univerzální na Mazdu nepasují, které by pasovaly, marně sháním.
Díky za radu. Sicejsem již koupil celé stěrače, ale ty nevydrží věčně. Takže až budu objednávat olej a filtry, přidám i gumičky. Pro jisttotu (nepoznám, jestli to jsou ty se širší patkou) jsou to tyto?Dostal jsem radu koupit gumičky od Sheronu a ty pasují. Co se týče výdrže, žádná velká sláva to není, ale stírají slušně. Na druhou stranu, sada stojí 65 Kč, takže za stovku si vyměníte celé auto, takže můžete měnit klidně 2x do roka.
Ano, to jsou ony. Stačí je zkrátit na potřebnou délku a zbytek vyhodit.Díky za radu. Sicejsem již koupil celé stěrače, ale ty nevydrží věčně. Takže až budu objednávat olej a filtry, přidám i gumičky. Pro jisttotu (nepoznám, jestli to jsou ty se širší patkou) jsou to tyto?
Podle odkazu jsou ty přední stejné jako na mou Mazdu. Takže co vím, tak je těch výrobců povícero.zdar lidi, řešil už někdo stěrače na CX-5 KF ? Zadní jsem našel https://www.motora.cz/swf/116532.html?KTypNr=127057, ale dopředu snad akorát Bosch https://www.motora.cz/bosch/3-397-014-398.html?KTypNr=127057 nebo Valeo.
www.autodily-cardo.cz/-6/Zdravím všechny,
Tak už došlo i na mne s koupi nových stěračů a tak jsem se chtěl zeptat, zda-li se vyskytla nějaká stránka kde s dají objednat staré...