Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jinak hlásím, že dva roky utekly jako voda a STK 2019 je za námi opět s velkou nulou v políčku závad. Technik byl hlavně nadšený z brzd a světel, které jsou prý jako nové. Nechtěl celkově vzhledem ke stavu uvěřit tak velkému kilometrovému nájezdu. No u deset let starého vozu pochvala samozřejmě potěší :happy:Hlásím edit 2017. Šedá GH úspěšně před chvílí prošla.
Tak stříbrná je taky v cajku hlásím. Opět velká NULA v kolonce závad a technik už vůbec nechtěl věřit kilometrovému nájezdu Brzdy sklidily velký obdiv a prý jsou v lepším stavu než na novém autě. Není se čemu divit, taky se o ně stará mistr mazdího řemesla - Naturalova 6 GH Lilac SilverDalší report podám za dva roky
Mazdáárec, tož já taky se svoji Modrou vílou( M3, 2005) jsem prošel se všema nulama, vyměněné zadní kotouče+lana ručky a jedna zajímavost -na emisích motor v lepší kondici, než jak jsem auto kupoval.Tak stříbrná je taky v cajku hlásím. Opět velká NULA v kolonce závad a technik už vůbec nechtěl věřit kilometrovému nájezdu Brzdy sklidily velký obdiv a prý jsou v lepším stavu než na novém autě. Není se čemu divit, taky se o ně stará mistr mazdího řemesla - Naturalova 6 GH Lilac Silver
Tak zase za dva roky :troll:
čemu říkáš "administrativní STK" ? Evidenční prohlídka nebo jdeš na STK ? Na evidenčce by je to zajímat nemělo, na STK určitě ano.Kto poradí, aký je postup administratívnej STK? Zajtra idem a na potvoru sa mi rozblikalo včera Airbag light, zatiaľ to nemám čas vyriešiť. Kontrolujú tam aj niečo diagnostikou a očami alebo len porovnajú VIN a vydajú kartičky?
Jed sem https://www.stanicetechnickekontroly.cz/pobocka/teplice/Ahoj všem, chystám se na první STK a Emise (jojo, už to bude 4 roky), ale všude čtu samá negativa na provozovny. Tak se ptám, jestli doporučíte nějaký podnik v Praze nebo blízkém okolí z vlastní zkušenosti? Díky předem.
Tak po 4 letech bys měl projít všude bez závad, tak to asi bude jedno kam pojedeš. Ty recenze jsou spíš inspirativní pro nějaké šroty, aby věděli, kde projdou. Kolikrát se divím, jak nějaké auto předemnou mohlo projít. Pořád to je totiž o známostech. Konkrétně jedna STK v Karlových Varech.Ahoj všem, chystám se na první STK a Emise (jojo, už to bude 4 roky), ale všude čtu samá negativa na provozovny. Tak se ptám, jestli doporučíte nějaký podnik v Praze nebo blízkém okolí z vlastní zkušenosti? Díky předem.