Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, neskúšal si merať koľko ohmov mal ten starý a koľko má nový? Tiež mi pri otváraní víčka zasyčí a solenoid cvaká dosť nahlas. Rozmýšlam že tiež vymením.este pridam jeden poznatok pred vymenou evap solenoidu pri tankovani bolo hlasne sycanie pri otvarani viecka po vymene uz ziadne sycanie som nepocul
Od Shreka?jezdím svižně, mám ostřejší úpravu než je klasická stage 1, k tomu náporový sání, odstraněný restrikce a odstraněný VTCS klapky, takže se to někde projevit musí ale nejvíc dělá asi ta překopaná mapa od časování
Úpravu od Shreka mám taky, ale zaujalo mě to náporové saní, je to velký rozdíl oproti normálu?Jj, zmínil se že to jde ještě posunout dál než je běžná úprava a já si pak v excelu zvolil kde to jak chci přiostřit nebo naopak ubrat (není to až tolik co povoluje maximum) a to jsme zkusili
Vidím, že máš prehľad kto čo menil a aj mne to tak vychádza, že tu ešte nikto nedal skúsenosť ked vymenil vstrekovanie, cievky a celé palivové čerpadlo ak sa nemýlim...na zahraničných fórach nemám nejaký extra prehľad.Spojku mám dva roky, ale stále za to môže motor, len si zistil že keď ho odpojiš tak to prestane a teda to nieje niečo v prevodovke. Ostáva skúsiť meniť vstrekovaciu lištu, cievky, čerpadlo. sviečky už každý menil. Softvérové to asi nebude keď to robí aj pred chipom
Ja som si až teraz všimol že on riešil spojku v tomto vlákne, kde sa riešia problémy s motorom, moja chyba. Inak filter v nádrži máme tiež viacerí vymenený.Vidím, že máš prehľad kto čo menil a aj mne to tak vychádza, že tu ešte nikto nedal skúsenosť ked vymenil vstrekovanie, cievky a celé palivové čerpadlo ak sa nemýlim...na zahraničných fórach nemám nejaký extra prehľad.
Áno ja myslím to cukanie a výkonové problémy čo su od začiatku vo vlákne....ano filtre hej, ale čo ak to nespôsobuje filter ale čerpadlo samotné ?Ja som si až teraz všimol že on riešil spojku v tomto vlákne, kde sa riešia problémy s motorom, moja chyba. Inak filter v nádrži máme tiež viacerí vymenený.
Ja mám auto od zakladateľa tohto vlákna. Čo sa týka čerpadla tak to sa ja nedozviem, aktívne hľadám novšie. Napríklad na mondeu 2.0he, problémy s výkonom v rôznom spektru otáčok má často na svedomí čerpadlo.Áno ja myslím to cukanie a výkonové problémy čo su od začiatku vo vlákne....ano filtre hej, ale čo ak to nespôsobuje filter ale čerpadlo samotné ?