Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je zajímavé, že s touto rakví auto při vyšších rychlostech hučelo méně než se samotnými příčníky. To mě opravdu překvapilo.
Zdravím, měl jsem podobný problém, příčníky s patkami na starší model Mazdy KE, ale upravil jsem je na KF viz příspěvek: https://www.mazdaklan.cz/threads/stresni-nosic.3216/#post-75863. Snad vám to pomůže.Zdravím Vás, riešim taký problém na predchádzajúcej Mazde CX-5 (2012) verzia KE som mal strešný nosič číslo dielu: KD45-V4-701A. Ale nakoľko mám teraz nový model CX-5 (2019 ročník) KF neviem či to bude pasovať aj túto verziu. Skúšal tu niekto ten strešný nosič z predchádzajúcej na novej verzii KF? Dík za odpovede
Dobrý den, máte ještě nosiče? DěkujiAhoj kluci, bohužel po havarii kdy ne vlastní vinou(paní do nás najela v protisměru) je auto prohlášeno pojištovnou jako totální škoda Takže zůstal mi originální střešní nosič a kdyby někdo chtěl tak i originál Mazdácké 17" alu kola na nových zimních pneu(kupoval jsem je na konci ledna a mají najeto nula nula nic). Případný zájem pořešíme přes SZ, děkuji.
No dávat na cx-5 ještě nosič na kola na střechu ? to bys neprojel nikde ?Mám lyžiny a příčníky, takhle to vypadá v akci (když už mě teda @Vitus chytil při činu):
Zobrazit přílohu 21714
Jinak jedno kolo teď vozím na střeše, jak budu nucen vozit kol víc, tak koupím nosič na kouli.