• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Topeni

Siruji

nový člen
Zprávy
2
Zdravím, jdu si pro radu než to zase někam odvezu, postupně se mi začala “rozpadat” Mazda jel jsem do servisu s tim že bouchal altik no mezi tim přestalo postupně topit auto Mechos mi dolil kapalinu ale teď mam akorát plnou expanzku a v chladiči neni voda az u víčka podle toho co jsem se dozvěděl měla by byt, no každopádně k problému na jakýkoliv stupeň teploty na topení tak fouká ledárna az třeba po 50 km z toho jde trochu vlažný vzduch hadice co vedou k radiátoru tak je jedna ledová druhá dost tepla, co by to mohlo být? Ucpaný radiátor ? Foukly těsnění ?

čus, co takhle napsat jakej máš motor, ale pokud ti začal mlátit altík a auto přestalo topit, tak se ti zřejmě rozlítl řemen co to vše pohání (benzín) - toho by si ale každej svéprávnej mechanik měl všimnout , než ti začne dolívat vodu do nádobky (a ani si neověří jestli je chladič zalitej).

Omlouvám se, už jsem psal a hledal tolik ze jsem tu nejdůležitější část zapomel dodat je to 2.2 mzr-cd 120kw no vyměnil volnoběžku na altiku a řemen tam je v pohodě

Tak třeba se rozpadla pumpa

Back