Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Viz pár stránek zpět.Dá se odemknout ta nová 2.5 v m3?
Zkusím sehnat nějakou TCM na pokusy...Takze by to chcelo pokusneho králika.![]()
Nedavno som predal BM 88kW 2014 a pred tyzdnom som kupil BP 2021 a naozaj je citit, ze BM isla lepsie. Asi to bude aj tym vykonom, ale urcite aj vahou. BN vazila 1200kg, BP je tusim o 180kg tazsia...BM/BN měla 88 kW, ale když jakoukoliv 88 měřili na válci, tak měla okolo 108-110 kW. Taky jela lépe jak dnešní 90 kW u BP.
Cau, da sa to vypnut niekde v nastaveniach auta, alebo sa to da iba "upravou" softu? Mam BP iba tyzden a vcera som sa dostal do takej situacie, ze som sa nalepil na auto predomnou a chystal som sa predbiehat. Stupim na plyn a nic, podradil som a nic, zostal som prekvapeny, lebo toto mi pripada nebezpecne, lebo musim byt dalej od auta - cize vacsia vzdialenost na predbiehanie....Nene. Tohle je vypnutelná fíčurka udržující minimální "bezpečnou" vzdálenost.
Jo to se mi stalo asi dvakrát... ale je fakt že už jsem byl hodně blízko autu předemnou... takže při běžném předjíždění se to neděje.Cau, da sa to vypnut niekde v nastaveniach auta, alebo sa to da iba "upravou" softu? Mam BP iba tyzden a vcera som sa dostal do takej situacie, ze som sa nalepil na auto predomnou a chystal som sa predbiehat. Stupim na plyn a nic, podradil som a nic, zostal som prekvapeny, lebo toto mi pripada nebezpecne, lebo musim byt dalej od auta - cize vacsia vzdialenost na predbiehanie....
Dik za odpoved
A nieje tú reč o adaptívnom tempomate a situácii kedy sa priblížiš k autu ktoré chceš predbehnúť ale chceš to vykonať dynamickejšie pokial sa ti uvolní pruh? Vtedy ťa to nepustí až do momentu kedy sa vysunieš a radar nebude detekovať žiadne vozidlo. Keď nie je adap. tempomat v činnosti tak sa dá priplížiť akokoľvek potrebuješ a nič ťa nebude obmedzovať, Maximálne ťa to len upozorní že si už blízko ale pridávanie plynu ja stále aktívne. Potrebné je dávať smerovku už v dostatočnom predstihu.Cau, da sa to vypnut niekde v nastaveniach auta, alebo sa to da iba "upravou" softu? Mam BP iba tyzden a vcera som sa dostal do takej situacie, ze som sa nalepil na auto predomnou a chystal som sa predbiehat. Stupim na plyn a nic, podradil som a nic, zostal som prekvapeny, lebo toto mi pripada nebezpecne, lebo musim byt dalej od auta - cize vacsia vzdialenost na predbiehanie....
Dik za odpoved
Nie, tempomat som nemal zapnuty, ale nechcem to tu nejak moc rozoberat v tomto vlakne...ale dikA nieje tú reč o adaptívnom tempomate a situácii kedy sa priblížiš k autu ktoré chceš predbehnúť ale chceš to vykonať dynamickejšie pokial sa ti uvolní pruh? Vtedy ťa to nepustí až do momentu kedy sa vysunieš a radar nebude detekovať žiadne vozidlo. Keď nie je adap. tempomat v činnosti tak sa dá priplížiť akokoľvek potrebuješ a nič ťa nebude obmedzovať, Maximálne ťa to len upozorní že si už blízko ale pridávanie plynu ja stále aktívne. Potrebné je dávať smerovku už v dostatočnom predstihu.
Dik vyskusam toTo jde myslím v menu vypnout: systém upozornění na vzdálenost a rychlost (DSA).