• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Chiptuning

Vše je uvedeno v 1. příspěvku

Vše je uvedeno v 1. příspěvku

Právě jsem to tady hodně pročítal a nikde jsem mou motorizaci a kW nenašel. A chtěl bych se domluvit s panem Shr3kem hlavně kdy bysme to mohli uskutečnit jelikož Prahu mám okolo 4 h cesty tak jsem chtě tady u nás ten Zlín co psal že jezdí 1x za 3 týdny.

Právě jsem to tady hodně pročítal a nikde jsem mou motorizaci a kW nenašel. A chtěl bych se domluvit s panem Shr3kem hlavně kdy bysme to mohli uskutečnit jelikož Prahu mám okolo 4 h cesty tak jsem chtě tady u nás ten Zlín co psal že jezdí 1x za 3 týdny.
Ceny jsou v PDF ceníku na tom odkazu, co ti sem dal a termíny mimo Prahu jsou tady na mém profilu, klikni na moji přezdívku.

A je tam i odkaz na registrační formulář....

No to bych si přesně představoval, GL 2,5turbo no ale v Evropě téměř nesehnatelné nebo? Po dvou šestkách se mi nechce přecházet k jiné automobilce. Asi před rokem jsem na mobile.de 2 ks viděl, teď ani jedna. :-(

Dobrý den, je zde někdo kdo by mohl doporučit nějakého solidního dovozce u USA/Kanady. Zkusil bych tomu dát šanci. Diky

Back