• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Odemčení výkonu u řídících jednotek motorů Skyactiv-G, Skyactiv-D (chiptuning, i pro RF, R2, LF, L5, L3 a ostatní)

Ano jen jsem se ujišťoval jestli to platí jak píšu...
V konverzacích tady na foru byly zmínky o 0,5 stage, ale asi tedyk směrem k verzi g120... Díky
Nečekej od toho auta nějaký hothatch. Je to zcela normální auto co v rámci svých možností má výborné jízdní vlastnosti.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Nečekám je to stylovka ale jestli můžu nabídnout něco víc tomu autu třeba zmíňované sání https://www.knfilters.eu/cz/69-6033ttk-performance-air-intake-system ,jelikož tolik úprav tu zas nejde dělat jako na turbobenzínu tak to koupím rád

mám k tomu sání ale dotaz když si jej do auta hodím a nepůjdu na ECU abych odemkl trošičku toho výkonu 4kw tak pouze o ně přicházím? nebo autu výrazně ubližuji a proto bych na ECU zajít měl či je to taky fuk jelikož jeden uživatel mi psal že je prohazoval podle potřeby delší cesty a vlivem hluku je právě takto měnil... nojo ale zase další věc je mít ECU to už je prohazovat za OEM filtr nemůžeš...

saje takto jedno z nejlepších kitů na mazdu nějáké to teplo do 50km/h jako některé kity? daily na tomto jezdit

Podobná vlákna

Back