• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Odemčení výkonu u řídících jednotek motorů Skyactiv-G, Skyactiv-D (chiptuning, i pro RF, R2, LF, L5, L3 a ostatní)

No ale už jsem koukal ze tam je od Amazonu Alexa což bych asi nevystál.
Koukám do konfigurátoru a výbava Homura je jediná, která nemá Alexu. Teda pokud to jen není nějaká chyba v softwéru.

Čaues. Měl někdo problem na emisich s otáčkami? Mám Stage 1 u bm 88kw, na volnoběh 650, ale na emisích u tohoto motoru mají 550 +- 50
Pokud je to bez klimy, zkontrolovat škrtící klapku. Stage 1 má otáčky 550>600 a ani o chlup víc.
1730027662624.png

Poslední úprava:
Ahoj. Chtěl bych upravit a oživit mazlinku Terezku Mazda 3, 1,5 sky benzín 74kw. Co pro to udělat?:) a chci ji mít dlouho:) najeto necelých 125k. Chtěl bych se zeptat na zvýšení výkonu, zda pak nedochází k nějakému většímu opotřebení apod a jestli to lze upravit. Děkuji

Poslední úprava moderátorem:
Tvoje jednotka lze SW naladit max 96kW. Další stage je mechanická úprava ostré váčky apod a to asi není tvůj případ. Ne neboj, nic trpět nebude. To bys musel ten výkon dát 3x takový.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Poslední úprava moderátorem:
děkuji, to bohatě stačí, před tím jsem měl mazdu 3, 1,6 ben. a byla svižnější, jen mi stačí ji dohnat měla jen 77 kw a 3 kw fakt byly znatelné

@Adamer a nebo máš špatnej termostat a auto není ohřátý na provozní teplotu nad 80°C

EDIT
1) BK, BL mají stejnej motor, skyactive 1.5 má dokonce vyšší krouťák do 5500ot , pak má méně , proto i ten o něco menší výkon a má trochu delší převody, ale váží cca stejně takže by to mělo i stejně jet - viz screen

2) rozdíl 88 vs 120 je velký ale až nad 4500ot, kde je 88kW verze dost přiškrcená - graf krouťáku a výkonu je na klubu několikrát uveden ;)

BM vs BK.png

Poslední úprava:
Ahoj, měl bych zájem o nějaký to zvýšení výkonu na Mazda 3 BN. (3MZBM64661M128193).
Rád bych se zeptal co vše je možné ještě odemknout/dokódovat. Výbavu mám Attraction (bohužel ne Revolution :sob:).
Měl jsem předtím koncern, konkrétně Passata CC a tam bylo možné dokódovat X věcí.
Např. by mě zajímalo, jestli by šlo při zamknutí auta klíčem sklopit automaticky zrcátka. Dále jak je v Revolution výbavě parkovací asistent, že se vám zobrazí jak daleko jste od překážky, tak to u Attraction není, jen to pípá. Pokud by to šlo udělat nějak. Napadá mě ještě vypnutí pípání u nezapnutých pásů.
Jsem z Hranic, do Zlína to nemám daleko. Na co taková sranda vychází? A kdy by byla možnost tam zajet?

Díky za odpovědi, omlouvám se jestli z toho je někde něco napsané, ale prolízat 68 stránek dá zabrat :D

Info v prvním příspěvku, kódování není součástí upravy jednotky

Pardon. To PDF jsem přehlídl. Ta Stage 1 by se mi líbila. Už jsem si zadal požadavek.

S tím kódováním. Není to vůbec možné nebo se to jen neřeší zde v tomhle vláknu? Díky

Podobná vlákna

Back