- 196
Koukám do konfigurátoru a výbava Homura je jediná, která nemá Alexu. Teda pokud to jen není nějaká chyba v softwéru.No ale už jsem koukal ze tam je od Amazonu Alexa což bych asi nevystál.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Koukám do konfigurátoru a výbava Homura je jediná, která nemá Alexu. Teda pokud to jen není nějaká chyba v softwéru.No ale už jsem koukal ze tam je od Amazonu Alexa což bych asi nevystál.
Ty fakt poznáš 3 kW? Já jsem ani odemčení z 88 na 120 kW moc nepocítilměla jen 77 kw a 3 kw fakt byly znatelné
Ahoj. Tak mám hotovo, ale žádný rozdíl jsem v malých ot., (ani nad 4500) necítil. Pořád jede stejně, maximálka 195km/h na tachometru jako před otevřením. Starší mazda 3 1,6 77Kw, co jsem koupil ženě, má stále navrch s maximálkou 210km/h ve 4 lidech. Já jedu sám s Mazdou 3 1,5 Sky, 74 Kw, (nyní otevřena na 88Kw) a nedostanu se na 200km/h. Shr3ku, kdy se projeví otevření? Zatím je pořád přidušená a do kopců nechce jet. Jen možná žere víc (o něco).děkuji, to bohatě stačí, před tím jsem měl mazdu 3, 1,6 ben. a byla svižnější, jen mi stačí ji dohnat měla jen 77 kw a 3 kw fakt byly znatelné
Jak projeví ? Uz mas otevřeno ne ? 88 kw nebude nikdy střela ..výměn s manželkouAhoj. Tak mám hotovo, ale žádný rozdíl jsem v malých ot., (ani nad 4500) necítil. Pořád jede stejně, maximálka 195km/h na tachometru jako před otevřením. Starší mazda 3 1,6 77Kw, co jsem koupil ženě, má stále navrch s maximálkou 210km/h ve 4 lidech. Já jedu sám s Mazdou 3 1,5 Sky, 74 Kw, (nyní otevřena na 88Kw) a nedostanu se na 200km/h. Shr3ku, kdy se projeví otevření? Zatím je pořád přidušená a do kopců nechce jet. Jen možná žere víc (o něco).
Teď nevím, kde mám odpovídat, jestli v soukromé zprávě, co jsi mi poslal, nebo tady. Tak ještě pro jistotu:Ahoj. Tak mám hotovo, ale žádný rozdíl jsem v malých ot., (ani nad 4500) necítil. Pořád jede stejně, maximálka 195km/h na tachometru jako před otevřením. Starší mazda 3 1,6 77Kw, co jsem koupil ženě, má stále navrch s maximálkou 210km/h ve 4 lidech. Já jedu sám s Mazdou 3 1,5 Sky, 74 Kw, (nyní otevřena na 88Kw) a nedostanu se na 200km/h. Shr3ku, kdy se projeví otevření? Zatím je pořád přidušená a do kopců nechce jet. Jen možná žere víc (o něco).
Natankuj 98 u ONO a zastav se ještě jednou, klidně ti tam dám Stage 1.měl jsem i ten typ před 1,6 rv. 2004 a úplně to samé jak ta ženy - ve 4 lidech jsme měli 210 na tachometru na dálnici
A kolik jsi tam měl na šestku při 200 km/h otáček?ee jel jsem 6ka plnej v levém pruhu