- 6 605
Jako 6/CX-5.A cca hodnoty po odemčeni ? Dekuji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jako 6/CX-5.A cca hodnoty po odemčeni ? Dekuji
To by byla Mazda 3 neskutečné autoJako 6/CX-5.
Máme tu soukromé zprávy. Na profilu mám, kde budu.Náhodou @shr3k neplanuješ byť v Zlíne medzi 3-11.8? Žeby som sa objednal na vypnutie i-stop, a nahodenie 0.5 (1.0 mám zatiaľ celkom strach keďže človek nikdy nevie či po ceste nájde 100oktan)
Tomáš mi dělá prodloužené ruce. V nouzi může udělat prodloužené ruce i Jarda Dlabaja v Auto Efektu ve Zlíně.Dělá to jen shr3k a Tomáš Mikuš v Palkovicích...jestli se nepletu.
Nejbližší termín ve Zlíně bude nějak v polovině října, ještě přesně nevím.Ahojte, minulý mesiac som kúpil M3 2,0 88 kW r.v. 2017 BN. Chcel by som sa spýtať, či to odomknutie výkonu motora robí len člen sh3ek, alebo by to vedel niekto bezpečne odomknúť aj na Slovensku. Čo som tu čítal, tak by som chcel tú Stage 0,5. Ďakujem za odpoveď
Ten si užil s naším Mikešem.🤣Chudák.Musím jim příště vzít nějakou lahvinku.😁V nouzi může udělat prodloužené ruce i Jarda Dlabaja v Auto Efektu ve Zlíně.
Jenom koukám, že je naladěná jenom na 140 koní, ten samý motor dává normálně 194 koní. Že by byl výkon přiškrcený kvůli nadimenzování převodovky? Nebo to má jiný důvod? Pokud tomu nevadí nějaké konstrukční omezení, měl by jít výkon odemknout. Víte o tom někdo víc?Zaujímavý článok týkajúci sa práve motora 2,5. Dúfam, že mi bude odpustené, že to dávam sem
Že si to niekto všimol, dnes v dobe nezmyslov...Mazda začala v Česku potichu prodávat řidičský ideál, levné auto s velkým motorem bez turba a manuálem
Až náš čtenář a zjevně příznivce Mazdy nás musel upozornit, že tu značka za cenu velmi tuctové Octavie začala prodávat velmi netuctové provedení modelu 3 - má 2,5litrový benzinový motor a manuál, to vám dnes běžně nenabídne ani Porsche.www.autoforum.cz
A ten interiér novej 3-ky LUXUS (nie hromada čínskych displayov)
Příspěvek 1299 a 1301. Už to tu řešili.Jenom koukám, že je naladěná jenom na 140 koní, ten samý motor dává normálně 194 koní. Že by byl výkon přiškrcený kvůli nadimenzování převodovky? Nebo to má jiný důvod? Pokud tomu nevadí nějaké konstrukční omezení, měl by jít výkon odemknout. Víte o tom někdo víc?