Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
dnes cestou do práce po cca 15-20 minutách zhasla kontrolka TPMS, tzn. že čidla jsou synchronizována, resp. nové čidlo je kompatibilní... takže seš zase o něco chytřejší3 máš správne a 1blbý
Vybité baterky v senzorech.Zdar hosi, mam taky problem, ze mi ridici jednotka nerozpozna ani jeden snimac na original ALU diskoch. Tito snimace este minuly rok fungovali bez problemu. Potom sem na zimu obul plechace, take mali snimace, ale kontrolka TPMS zacala svitit. Vcil sem tam dal spatky ALU disky a kontrola sviti stale. Ked som to napoil na diagnostiku, neukazuje mi to tlak ani v jednom snimaci a mam tam vyhodeny chybovy kod DTC U0127.
Podla odporucania vyrobcu pneumatiky.Kolik foukáte tlak na kolech 225/45/18 ?
Nechci kupovat v běžné prodejní síti, takovou cenu za to nedám, hledám na ebay příp. na našich inzertních serverech. Např. jsem viděl sadu za super cenu Jaguar/Land Rover 433 MHz, proto mně zajímá, jestli by šly použít tyto? Nebo jak poznat, jaké budou fungovat, mimo to že budou mít správnou frekvenci?Nie je jedno, ak máš mazdu, kúp na mazdu -EU 433 MHz.
Poznat to ide, cez serióznu TPMS diagnostiku, cena ktorej niekoľkonásobne asi 5 x prevyšuje cenu sady senzorov v Mazde.Nechci kupovat v běžné prodejní síti, takovou cenu za to nedám, hledám na ebay příp. na našich inzertních serverech. Např. jsem viděl sadu za super cenu Jaguar/Land Rover 433 MHz, proto mně zajímá, jestli by šly použít tyto? Nebo jak poznat, jaké budou fungovat, mimo to že budou mít správnou frekvenci?