• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

BM Tyčka seřízení světel - Mazda 3 BM Sedan - KD54-51-22Y

Sushi

nový člen
Zprávy
1
Ahoj,

Je to napůl inzerát a napůl otázka, pokud to má být jinde tak se omlouvám.
Koukal jsem že mi xenony svítí nějak dolů a když jsem dojel na seřízení zjistili jsme, že část ramena, připojená k zadní nápravě, pro automatické seřízení světel je ulomená.

Číslo celé součástky by mělo být - KD54-51-22Y
Za originál chtějí poměrně velké sumy a zatím co jsme hledali a obvolali jsme nenašli nikde druhovýrobu nebo něco rozumnějšího.

Rameno je komplet přelomené kde tam kde je červená čára, bohužel nemám teď foto přímo z auta.
Rameno.jpg

Nenašeli jsme nikde jenom tuhle "tyčku" zvlášť. všude jen celé rameno nebo senzor samotný.

Chtěl bych se zeptat jestli jde sehnat a vyměnit jenom ta část, nebo je potřeba koupit celý systém. Samozřejmě jestli má někdo na prodej, případně jestli jde nahradit jiným dílem (třeba má jen jiné číslo ale sedí stejně).

Díky za odpovědi a nabídky!

Nevim zda tento konkretni kloub tam bude pasovat, ale minimalne uz vis jakym smerem se ubirat.
A zavitovou tyc patricne delky a je hotovo.

Bezna oprava napr. na GHckach.

Back