Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tohle je jedna z věcí (a možná jsem stará škola) kde prostě nemám zájem o tuto technologii, ani si nemyslím, že nějak výrazně přispívá bezpečnosti (právě díky výše zmíněné chybovosti). Buď jezdím a dávám pozor...nebo pokud potřebuji takový nástroj neustále, tak asi bych se měl více věnovat řízení nebo neřídit. ?Tak když už se tady hlasuje tak já dám 85% a víc ani ťuk jak píšete, často to ignoruje konec omezení rychlosti - to je u mě naprosto nejvíc a jednu obec, která je obcí na silnici asi rok to ignoruje permanentně značka neznačka, furt píše 90
To bych ani u pana foxe nepředpokládal. Je ale nemalá část ne-řidičů, co právě pojede takhle, protože mu to auto říká. ?Jako jo, já taky neříkám, že to nějak potřebuju, jen právě když to funguje blbě, tak je to kontraproduktivní a spíš to může udělat někdy problém, než pomoct...ale zase jako, když vidím značku obec, tak nejedu 90 jen proto, že mi to svítí na čelní skle
Není tomu tak (alespoň u mojí Magdy), když jsem dělal update v lednu, tak jsem si potřeboval někam zajet (SD zůstala v compu) a značky to načetlo minimálně jen - nevím přesně kolik, ale řekl bych, že tak max třetinu, takže bych řekl, že je to kombinace navi + kameraMyslím, že u Mazdy dopravní značky nabírá kamera, nikoliv navigace....
Jo adaptivní světla berou také info z navigace. Na dálnici se světla přizvednou a svítí to do dálky snad 2 km.Nepsalo se někde, že z toho taky (nejenom) berou logiku adaptivní světlomety? ?