Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Děkuji, M6 byla předváděcí/roční, proto v tom mám trochu "hokej".3 roky bezplatna aktualizace map se zacne pocitat az po aktivovani sd-karty, ne automaticky ode dne kdyz vuz koupite. Tudiz to nijak se zarukou na vuz nesovisi (at 3-leta, nebo 5-leta)...
Nebrání, můžeš ji používat i nadále. Akorát, já už jsem se několikrát setkala s tím, že nějaký kus silnice už stojí, což ta neaktuální mapa nevěděla (dnes jsem overovala, a je 2 roky stará) a hnala mě nesmyslnou cestou ? na dovolenou bych ji už nevyužila.. Takže zapínám zatím navi na mobilu, než to pořeším.PS brání něco používat po 3 letech tu kartu bez aktualizace?
Než dostaví D3 stejně budem všichni prdět do hlíny.
Myslím že ta aktualizace stačí jednou za deset let.
Môžte mi to niekto potvrdiť alebo vyvrátiť?Co vím já, tak jinou kartu už ti to nevezme
Auto tu novou znova vezme a po 100km zamkne k VIN auta, ale aktualizovat půjde jen po zaplacení předplatného, protože to je přiřazené k VIN a ne ke kartě.Môžte mi to niekto potvrdiť alebo vyvrátiť?
Mám kartu kúpenú z Ebay, v Mazda servise mi bola ponúknutá a aj spravená aktualizácia, teraz som si ju aktualizoval druhýkrát sám doma cez Mazda update toolbox. Takže ak kúpim niekedy v budúcnosti nejakú novú kartu s aktuálnejšími mapami (zase napr. z Ebay), tak ju už auto nezoberie a musím riešiť aktualizáciu tejto terajšej?
Ďakujem za odpoveď.
Pokud bude nová karta obsahovat nový mapový podklady, tak ano.Takže keď nová karta stojí cca. 30 €, tak sa môžem vykašľať na platenú aktualizáciu tej starej, kúpim novú a mám aj tak nové mapy...