Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pak dej pls vědět, jsem na výsledek zvedavej.Už bych ho měl mít v servise, ale tříměsíční problém s navigací je pro mě přednější! Upřímně se už na ten větší kastlík moc těším.
Diky za info, i kdyz me to celkem vydesilo. Predpokladam, ze vysledek u me bude stejny. Jestli mi nabidnou vymenu toho horniho dilu, tak do toho za tu cenu snad i pujdu :/ Uz takhle za to zaplatim 55 EUR, tak proc ne dalsich 100Tak jak jsem slíbil, přikládám zde foto výsledku demontáže přehrávače CD, malé přihrádky pod ní a montáže velké přihrádky pod klimatizací (verze pro USA). Je to skvělé, spousta místa, nezápasíte s tím, jak tam pokud máte volič volby jízdního režimu u automatické převodovky v poleze „P“ dostat např. mobil. Má to ale i stinnou stránku. Zjistili jsme, že horní panel (okolo ovládání klimatizace) je jiný pro verzi s CD přehrávačem a bez CD přehrávače. Bohužel pokud jej nevyměníte (cena cca 2.300 Kč), zůstane vám zde zubatá nevzhledná lišta a otvor do přístrojové desky směrem nahoru (které na druhou stranu nejsou moc vidět). Je otázkou, zda by stačil k dokonalosti vyměnit jen horní panel, nebo je ještě k většímu kastlíku nějaký horní kryt? První foto je, jak by to mělo vypadat. Další 4 foto, jak to vypadá u mě v autě nyní.
Zobrazit přílohu 23767 Zobrazit přílohu 23768 Zobrazit přílohu 23769 Zobrazit přílohu 23770 Zobrazit přílohu 23771
Ta lišta navíc je tam pro uchycení CD přehrávače. Díl kolem panelu klimatizace je skutečně jiný pro provedení s a bez CD.Spíše to vidím tak, že, by se to mělo nejdříve podvleknout pod tu palubku a pak dorazit.
Díl kolem panelu klimatizace je skutečně jiný pro provedení s a bez CD
POŘÁDNĚ byly slova Mazdy. Opravdu jsem na ně zvedavej jak se k tomu postaví.Pokud to budeš chtít mít jak říkáš POŘÁDNĚ, tak Ti musí vyměnit i spodní díl obložení přístrojové desky okolo klimatizace. Nejen že stojí cca. 2.300,-Kč, ale musí se kvůli němu rozebrat půl auta . Celý tunel rozebrat a posunout dozadu, L + P strana spodního obložení přístrojové desky.... Když dobře tak je to práce na min. 2 hodiny. A to nebude za úsměv.