- 2 868
Vibrace je podle mě problém všude kvůli velkým kolům. Navíc nápravy jsou odlehčené a každá drobná vibrace se hned přenáší do řízení. I já mám u všech tří aut v rodině pocit že to záleží i na konstalaci hvězd a přízni větru. Někdy něco cítím a někdy zase vůbec a to třeba na tom stejném úseku ve stejné rychlosti. Pokud je ta vibrace výrazná a převážně třepe do sedaček pak budou na vině zadní kola nebo ty úžasné kvalitní brzdy co třeba pribrzduji a kope kotouč či co já vím. Vibruje mi i starý auto na 15kach co už třetí rok neřeším vyvážení. Prostě podle mě je to nekonečně otravný a pokud někomu nevibruje tak to zapijte. Mazda též už třetí rok krásně drží na obou sadách klepy klep ale těch nervů s tím co bylo a stejně vlastně nevím kde že to najednou přestalo
Servis Mazda ti nepomůže. Tam jen řeknou že se s tím nesetkali a že to jen převáží. V prvé řadě nazuj zpět letní sadu a zjisti zda to skutečně zase zmizí nebo vibrace bude i pak.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Servis Mazda ti nepomůže. Tam jen řeknou že se s tím nesetkali a že to jen převáží. V prvé řadě nazuj zpět letní sadu a zjisti zda to skutečně zase zmizí nebo vibrace bude i pak.
Samsung S22 256GB Tapatalk