Mazda6Takumi+
nový člen
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jo, to sedí. Byli slušní a jako jediní vyřešili můj problém s vibracemi. Drahé to nebylo. Tak nevím proč by mi to mělo vadit.Pokud se nemýlím tak to je ten ukrajinský servis?
Samsung S22 256GB Tapatalk
Pokud ty kroužky mají správný rozměr jak pro disk, tak pro náboj, tak i když jsou to ty laciný plastový, tak vibrace nezpůsobí.Pridávam sa do klubu. Vymenil som letnú sadu za zimnú a mám vibrácie. Bol som už 5x na vyvazovacke, naposledy na Hunterovi a trasie stále.
Vzhľadom k tomu, že mám nové auto, nové disky, nové pneu a začalo to robiť po výmene sady, bude problém buď v diskoch alebo v pneu.
Tak som kúpil druhú sadu pneu a problém pretrváva. Podľa Huntera sú pneu a disky v poriadku.
Vylučovacou metódou bude teda problém v diskoch.
Čo ma napadá je, že disky sú neoriginal a majú vymedzovacie krúžky (nesedí stredová diera, mám tam plastové krúžky).
Keď som bol na Hunterovi, prišiel iný zákazník, ktorý má započul a hovoril mi, že problém bude s tými krúžkami a že to nikdy nevyvazim aby to netriaslo. Čo si o tom myslíte?
Aktuálne plánujem objednať originálne elektróny.
Diagnostiku robili, tvrdili mi, že chýbalo trochu závažie na jednom kolese ale že inak bolo všetko v poriadku.
Tlak v pneu ešte skontrolujem, ďakujem za tip
To jsem mu přeci ale psal o něco výše.Jedná sa síce o pneumatiky na motorku ale mne pomohlo pri takýchto vybráciach na pneu Metzeler znovu dať dole pneumatiku a pretočiť aby sa zmenilo uloženie na disku. Niekedy to môže pomôcť.
To si osobne nemyslím, pretože mám nové auto 3tis km najazdené. Zmena sa prejavila po výmene sady. Predtým všetko ok.
Inak krúžky trochu pomohli ale pri 130 sa mi rozvibruje sedačka spolujazdca. To vám ostatným nerobí, však?
Tak isto = problém je v Mazde, nie v kolesách, je velmi citlivá aj na tú najmenšiu nedokonalosť = niečo je zle nevrhnuté, poddimenzované a to spôsobuje tie vibrácie.A ako vysvetlíš jeho problém keď nič podobné mu letné pneu nerobili a objavilo sa to až keď prehodil kolesá na zimé.