• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vítejte na novém fóru

Bushino: vítej a gratulace k apgrejdu káry, je to krasavice megaMAX6vymazlená a doufám že ti vydrží dýl než ta předchozí :cool:

Vitus: Díkec, taky doufám že mi tenhle mazel vydrži hooodně dlouho :rolleyes: Nevíš náhodou jestli Honza dorazí na sraz ?

Zatím mám poslední info od Honzy, že na sraz nedorazí. Ale třeba vše přeplánuje a ukáže se ;) Ještě aby si nechal utéct pohled na jeho bývalou mazdu :D

Já jsem rád, že se mi podařilo všechny mazdy udat daleko od sebe :) Ale jednou jsem tak cca 3 roky po prodeji 626 ji viděl projíždet v Prostějově a to mi srdce skoro vyskočilo :p Všechny mé tuning prvky měla a navíc přesedlala na větší kolečka.. Ach, kde té může být konec :)

To vis, to srdicko proste zaplesa... :) Ja se se svoji Majdou jeste nepotkal... mozna to je dobre.

Tak vás tady zdravím,moc fajn vidět staré známe nicky.Palec nahou:)

Vitus: Díkec, taky doufám že mi tenhle mazel vydrži hooodně dlouho :rolleyes: Nevíš náhodou jestli Honza dorazí na sraz ?
Tak dnes mi Honza po tel. potvrdil, že se na kus řeči za náma zastaví ;)

Koukám že je tu trubka32,je to ten fasounuv pohunek?nebo se pletu?

Kdyz dáš Členy tak ti tam vyjede kdo je právě online...

Tak zkouším tu apku na prohlížení fóra a je to cajk,akorát se nezobrazí ankety,jinak přehledný a rychlý,like :)

u mňa Apka takisto ok (Windows Phone 8.1)

Vývojáři Tapatalku to trochu ladí, tak snad se dočkáme lepší verze. Už jsem jim to musel trochu ohákovat, protože blbnula push notifikace.

Back